• ik heb een aeg mobiel m1250 gekocht nu weet ik niet hoe ik de simkaarten moet plaatsen de handleiding heb ik gelezen maar daar wordt ik niet echt wijs uit wie kan mij helpen

    Gesteld op 24-1-2018 om 14:08 in forum AEG M1250 Misbruik melden
    • Paar dagen geleden een M1250 bij Kruidvat gekocht a 7,99 ! Wilde T-mobile simkaart (standaardformaat) met beltegoed overplaatsen naar de nieuwe. Daar zat ook een lebara simkaart bij ( 3formaten). Meende een nanoformaat nodig te hebben en het t-mobile verzocht om een 3 formaten sim mét nummerbehoud. Heeft T-mobile allemaal gratis geregeld en gevraagde al na 1 dag per post gestuurd. Was allemaal niet nodig geweest. Standaardformaat Lebara en T-mobile sim passen beide in de telefoon en alles werkte meteen.
      Handleiding is wat summier. Zelfs hoe te handelen bij bellen en sms-en is niet zomaar te vinden en wordt trial en error. Geantwoord op 25-1-2018 om 18:06

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • De gehele simkaart in het metalen schuifje plaatsen met de elektrische print naar boven. Dan werk het. Althans bij mij. Een eventuele tweede simkaart kan er boven op geplaatst worden! Geantwoord op 26-1-2018 om 17:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info