• Goedendag,
    Wat is plm de levensduur van een AEG Lavamat W1000?

    Gesteld op 28-1-2013 om 13:00 in forum AEG Lavamat W 1000 Misbruik melden
    • Wij hebben al 15 jaar een lavamat w1000. Wordt plm. 2 x per week gebruikt. Begint het laatste halfjaar wat kuren te vertonen. Er is tot nu toe nooit een monteur geraadpleegd of aan gesleuteld. Gaat ook niet gebeuren want we gaan nu naar een nieuwe kijken. Zijn zeer tevreden. Geantwoord op 3-1-2015 om 14:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Levensduur van een wasmachine is moeilijk te bepalen, dit hangt van een aantal factoren af. Hoe vaak word de machine gebruikt, welke wasmiddelen U gebruikt hoe vaak deze ontkalkt word of U bereid bent koolborstels te vervangen dit verlengt de levensduur ook weer en of U de machine niet overbelast dit kan lagerschade opleveren.

      Gemiddeld word de levensduur van wasmachines tegenwoordig op 7 jaar geschat, dit omdat de machines steeds goedkoper geproduceerd worden, ten tweede omdat sommige klachten zoals lagerschade niet te repareren zijn omdat kuipen dich gelijmd zijn bij bepaalde merken en op punt nummer 3, men laat tegenwoordig niet snel meer iets repareren buiten garantie.

      Met een beetje onderhoud en 2e hands onderdelen kun je de levensduur verlengen tot jawel 25 / 30 jaar maar wie doet dan nog?


      Machine's worden dan misschien wel energie zuiniger, door de korte levensduur gaat dat weer verloren aan de energie die het kost om een nieuw apparaat te maken en de oude te ontzorgen. Lood om oud ijzer dus en alles behalve energie zuinig Geantwoord op 17-9-2017 om 00:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info