Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 31 Naar de handleiding
Nederlands Veelgestelde vragen 14 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb een AEG lavamat Domina M. Gekocht in 2000. Het probleem is het volgende. De machine pakt geen water. Aansluiting is goed, het zeefje is schoon. Kan iemand mij adviseren wat er dan aan de hand kan zijn. Mijn man wilt hier eerst zelf naar kijken, omdat er geen geld is voor een monteur en zeer zeker niet voor een nieuwe wasmachine. Gesteld op 5-6-2013 om 17:08

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Goedemorgen,

   Vervelend om te horen dat de wasautomaat opeens niet meer functioneert. Het is voor ons op afstand helaas niet te beoordelen wat er aan de hand zou kunnen zijn.

   Wij raden u aan onze Eerste Hulp te raadplegen op onze website Klik op deze LINK. Wij hebben daar speciaal voor al onze merken en apparaten een uitgebreid storingsoverzicht met bijbehorende oplossingen voor u samengesteld. De Eerste Hulp vindt u bij het item Service en vervolgens bij Service en Advies. Indien u daar de vragenboom door loopt, vindt u daar vaak al een oplossing voor uw probleem. Tevens adviseren wij u ook om uw gebruiksaanwijzing er op na te slaan.

   Mocht onze eerste hulp en de gebruiksaanwijzing geen oplossing voor het probleem geven dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak: 0172 468 300.

   Met vriendelijke groet,

   Els Webteam AEG
   Geantwoord op 6-6-2013 om 08:57

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: AEG Lavamat Domina

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info