• Mijn was blijft maar muf uit de wasmachine komen ook wanneer Ik deze direct na het wassen de was uit de machine haal alleen ruikt deze Dan iets minder. Alles dacht ik geprobeerd, machine waterpas , rubber schoon, onderaan de machine opengemaakt en schoon gemaakt meerdere malen laten draaien met middeltjes voor oude bacteriën ed Wie weet wat het kan zijn Machine van voor 2010

    Gesteld op 17-6-2020 om 09:02 in forum AEG Lavamat 74658 Misbruik melden
    • Dag,
      Ik had dat ook. En nu ik het wasmiddel in de trommel doe in plaats van in het wasmiddelbakje, heb ik er geen last meer van.
      Geantwoord op 17-6-2020 om 09:04

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hoi, was je minstens 1 keer per week op 60 of 95 graden? Gebruik je poeder ipv vloeibaar wasmiddel? Gebruik je weinig wasmiddel? Laat je de deur en het zeepbakje na gebruik open staan? Haal je de was zsm uit de trommel na het wassen?
      Alle vragen ja? Dan weet ik het ook niet meer..... Geantwoord op 17-6-2020 om 12:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bedankt voor de antwoorden
      - Het zeepbakje zet ik nooit open is dus een optie
      - Ik ga proberen met zeeppoeder in de trommel ?? Geantwoord op 17-6-2020 om 13:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info