Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 16 Naar de handleiding
Nederlands Veelgestelde vragen 14 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • De machine heeft het wasprogramma afgewerkt maar centrifugeerd niet en water wordt niet weggepomt,wat is de oorzaak .?
  ook na opnieuw instellen van machine in centrifuge-stand ,geen aktie en water blijft in machine ,in de stand wegpompen niet,hoe moet dat water uit de machine? Gesteld op 27-10-2017 om 09:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een tweedehandse machine gekocht en deze vervoerd naar Curacao, alwaar mijn zoon woont . Hij wilde per se deze machine hebben. Een 2 uur durende tocht gemaakt in Nederland om de machine te kopen om deze vervolgens naar de haven te brengen.
  Vandaag is de machine aangekomen en aangesloten. Helaas doet de machine het niet goed. Hij maakt tikkende geluiden alvorens hij aan zijn programma begint en bij het wasverzachter programma stopt ie ineens. De knop loopt niet verder. Ik heb de was eruit gehaald. Nu probeer ik het spoelwater weg te krijgen maar dat lukt niet. Nu zit ik met water in de kuip.
  Wie weet wat ik nu moet doen..
  Groet en bedankt.
  Een kat in de zak gekocht..
  Elisa Gesteld op 23-6-2017 om 23:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • handleiding is incompleet, pag 18 t/m 25 missen. Gesteld op 6-5-2011 om 10:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: AEG Lavamat 4940

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info