Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 32 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hallo, Storingscode EF0 -> EF3 op onze L76485NFL. Er heeft water ingestaan (veroorzaakt door verstopping in afvoer, niet door wasmachine). Code EF3 is naar ik begrijp 'aqua control is ingeschakeld geweest'. Snap ik. Wat ik niet snap is dat het apparaat inmiddels weer kurkdroog is maar blijft storen op EF0 (EF3). Hij gaat meteen pompen, zelfs als hij 'uit' staat.
  10 liter water in gegooid om de pomp te testen; netjes weggewerkt. Kan ik iets resetten, of is de vlottersensor kapot? Iemand enig idee? Gesteld op 13-10-2017 om 22:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dat is dus precies wat ik niet begrijp. Het is werkelijk kurk droog, vlotter element zelf beweegt soepel en hoor ik zachtjes klikken als ik het handmatig omhoog beweeg, dus dat lijkt allemaal in orde - op de melding na dan... :( Geantwoord op 14-10-2017 om 22:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Nog een keer de machine op z'n kant gelegd, vlotter+sensor los gemaakt, eens goed in de sensor en de contacten geblazen. Teruggezet en hij lijkt het nu te doen. Zat mogelijk dus toch iets van vuil in dat contact bleef maken - een andere verklaring kan ik niet verzinnen. Enfin, vooralsnog doe ik het ermee :)Geantwoord op 14-10-2017 om 23:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: AEG L76485NFL

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info