• AEG Favorit vaatwas F65000VIOP, type 911D2163A2
    Motor blijft constant aan, gewoon als electriciteitssnoer is aangesloten, ook als er geen programma ops staat en met knop uitgezet ! Zou te maken hebben met verkeerde druk als er een opstopping in de afvoerleidingen is, maar alles is nagezien en eventuele opstopping is weg.
    foutcode = i30 (aanvankelijk i21, maar nu altijd i30). Ben die machine beu: slechte indrukknoppen, was nochtans geen goedkope machine (bij aanvankelijke installatie waren er ook problemen en de service van AEG was bijzonder slecht: ze moesten tot 3 keer toe terugkomen, en hun uitleg was totaal verkeerd tot grote ergernis van ons.)

    Gesteld op 7-10-2015 om 19:35 in forum AEG Favorit Misbruik melden
    • Hier ook enkel ergernissen met deze vaatwasser. Na net twee jaar oud ging het stuk en moesten we een dure monteur laten komen om het probleem te verhelpen maar in feite heeft de monteur niets gedaan en is het probleem altijd gebleven.
      Er komt water via een klein gaatje aan de bovenkant van de machine helemaal onderop de bodem van de machine waardoor er telkens een foutmelding komt omdat de machine denkt dat hij overstroomt, was de uitleg van de monteur. Niets aan te doen, zo zei de monteur. Enkel ervoor zorgen dat er geen spullen in het bovenrekje van de machine staan die ervoor kunnen zorgen dat het water uit de sproei armen het kleine gaatje bovenin de machine in kunnen spuiten. Dat is vrijwel onmogelijk dus we krijgen zéér regelmatig een piepende vaatwasser met foutmelding en dan moeten we weer een dag of wat wachten tot de vaatwasser het weer doet en het water onderin (waar we niet zelf bij kunnen zonder de machine open te slopen) weer voldoende verdampt is.
      Geantwoord op 8-3-2016 om 09:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info