• ik krijg de klep niet meer dicht na het wisselen van de stofzak,graag een antwoord op dit probleem

    Gesteld op 12-7-2015 om 16:42 in forum AEG Electrolux JetMaxx Misbruik melden
    • Zoals ik gelezen heb op een Engelse site ligt dit aan dat de klep niet dicht gaat als alles niet op zijn plek zit.

      In mijn geval kwam het omdat ik een andere zak erin wilde doen. Blijkbaar zit er een mechanisme in dat langs het karton van zo'n s-bag gaat. Als deze er niet in zit, dan blokeert hij.

      Ik heb zojuist mijn oude s-bag (de volle) geprobeert, en nu sluit hij wel weer. Geantwoord op 13-7-2015 om 18:58

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Zelfd probleem. Ik heb het karton van de s-bag gescheurd en op de vervangende zak gelegd. Hij sluit en doet zijn werk Geantwoord op 15-8-2015 om 16:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Klep gaat niet dicht. Alles geprobeerd. Niet opgelost. Nieuwe stofzuiger gekocht van het merk Bosch (aanbevolen door de Consumentenbond). Van AEG/Electrolux kreeg ik het advies om de stofzuiger maar naar hen te brengen/sturen of naar de verkoper. (Die zit in Harderwijk en ik woon in Rotterdam, dus geen optie).
      Geantwoord op 20-1-2016 om 16:07

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info