• Vaatwasser geeft 2 piepjes. Volgens handleiding is het iets met de waterafvoer, maar dit heb ik gecheckt, geen verstopping en slang ligt goed. Hij bromt licht en lijkt niet goed weg te pompen. Heb het water, het filter eruit gehaald en wat schoongemaakt, maar kan er verder niet goed bij, kan ook niks demonteren. Weet iemand hoe ik de pomp kan checken van binnenuit de vaatwasser?

  Gesteld op 3-3-2018 om 10:44 in forum AEG Electrolux Favorit 44080 VI Misbruik melden
  • Beste,
   We hebben hetzelfde probleem. Kunt u mij vertellen wat u ondertussen heeft gedaan? Is het product hersteld en zoja hoe ?

   Mvg
   Giovani
   Geantwoord op 22-8-2018 om 14:28

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info