• Heb een vraag over het inbouwen van de vaatwasser. Ik wil een nieuwe handgreep op mijn keukenkastje zetten. Hoe krijg ik de vaatwassen los van de deur. Deze keuken zat nl. al in ons huis toen wij het kochten.

  Gesteld op 16-1-2016 om 20:18 in forum AEG Electrolux Favorit 44080 VI Misbruik melden
  • Hallo,
   Als u de deur openzet, ziet u een hele rij kruiskopschroeven. Door hiervan de schroeven met een duidelijk zichtbaar dikkere kop los te schroeven, kunt u het keukenpaneel loshalen van de afwasmachineklep.
   En is de handgreep eenvoudig te vervangen.
   Succes
   Geantwoord op 17-1-2016 om 10:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info