• Gisteren bij het openen van de deur lonk er een harde knal. Waarschijnlijk is de veer kapot gesprongen, want het deurtje valt nu helemaal open. Kan dit gemaakt worden? En wat gaat het kosten?

  Gesteld op 19-3-2015 om 11:25 in forum AEG Electrolux Favorit 44080 VI Misbruik melden
  • Wij hebben hetzelfde probleem. De deur is heel zwaar maar kan nog wel dicht. Hoe hebt u het opgelost? Wellicht kunnen wij van u leren? Anneke en Alexander Geantwoord op 17-8-2015 om 15:47

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
  • We hebben nagevraagd wat het zou kosten om het te laten repareren. Dit vonden we het niet waard. De vaatwasser doet het verder immers nog. En met 8 jaar oud is het wachten op de volgende gebreken. Aan de zware deur zijn we inmiddels al gewend, we weten niet meer beter. Geantwoord op 27-8-2015 om 19:58

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info