• Hallo,

    Ik heb een ac ryan playon HD Mediaspeler. Nu speelde ik laatst een film af en hij deed het uitstekend maar na de film reageert hij nergens meer op. Ging niet meer uit, reageert niet meer op de afstandsbediening niks. Ik moest de stekker eruit trekken om hem uit te kunnen zetten.
    Als ik hem nu opstart reageert hij nergens meer op.
    Heeft iemand dit eerder meegemaakt?

    Alvast bedankt

    Gesteld op 3-4-2015 om 16:14 in forum A.C.Ryan ACR-PV73100 Playon HD Misbruik melden
    • Vaker voorkomend probleem bij de ac ryan. Besturingssysteem is erg gevoelig voor stroomstoringen (bij vastlopen de stekker er uit halen). Firmware opnieuw istalleren is dan de beste optie. Bestanden blijven gewoon behouden. Mijn advies is om versie v9.5.5.r3966 te installeren. Gewoon even zoeken op google. Op usb stick zetten,stoom er af, knop ingedrukt houden terwijl je de stroom weer aanzet. Als boot verschijnt dan knop loslaten en alles verder doorlopen. Succes. Geantwoord op 7-5-2015 om 21:01

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Ik heb dit zelfde probleem.
      Stekker uittrekken helpt niet.
      Bij insteken krijg ik gewoon weer alleen het logo en verder niets
      USB met firmware ingestoken voor het inschakelen , maar daar reageert de ac ryan niet op
      Versie v9.5.5r3966 kan ik nergens vinden Geantwoord op 2-9-2015 om 12:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb gisteren mijn AC RYAN PLAYON!HD type acr-pv73100 P+ ge-update van versie 7.44r7317 naar laatste versie 7.4.4.r8755. Na een spannende 3 minuten update beeld stilstand (groene upgrade Balk op verder blauw scherm) begon de AC RYAN gelukkig weer na een automatische reset. De software heb ik gisteren gekocht voor 5 euro met alle versies (2,5 GB !) voor deze Player. Door anderen genoemde versie 9.5.5r3966 lijkt mij niet bedoeld te zijn voor de PV73100 Ryan. Komt namelijk niet voor in de software lijst die ik gisteren downloadde. Versie r8755 werkt echter perfect en is door mij persoonlijk getest! Geantwoord op 9-10-2015 om 07:41

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
    • Ik heb geprobeerd mijn AC RYAN Playon HD type pv73100 de firmware te updaten, dat liep goed, maar nu start hij niet meer op en krijg ik alleen het logo in beeld.
      Ook de aan/uit knop ingedrukt houden en dan de stroom erop reageert hij niet meer op.
      Wie kan mij helpen?
      E-mail: mulder.1@kpnmail.nl of facebook Dick Mulder Geantwoord op 11-12-2022 om 13:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info