• Hallo,

  Ik heb een vraag over elfenland.
  Er is onduidelijkheid over het inzetten van extra reiskaarten bij een hindernis fiche. Bij een hindernis fiche behoor je 1extra reiskaart in te zetten. Deze extra reiskaart moet overeen komen met het reisfiche. Maar wat te doen als je niet dezelfde reiskaart als 1 extra kan inzetten? Mag je dan 1 willekeurige reiskaart inzetten, of geldt dan de karavaan regel en moet je 4 reiskaarten inzetten?
  Bijvoorbeeld:
  Er ligt een zwijnfiche in het bos, dit kost mij 1 zwijn reiskaart. Er ligt een hinderfiche bij dus kost het mij twee zwijn reiskaarten. Ik heb maar 1 zwijnkaart...wat nu?

  Groetjes Esther

  Gesteld op 3-2-2016 om 15:53 in forum 999 games Elfenland Misbruik melden
  • Voor een missende kaart betaal je 3 kaarten en bij een hinderniskaart +1 dus in dit geval 4 bovenop de zwijnkaart. In totaal dus 5 kaarten voor deze beurt. Geantwoord op 12-11-2016 om 16:58

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Omdat je niet voldoende zwijnkaarten hebt gebruik je een karavaan (3 kaarten). Vanwege de hindernis komt daar 1 kaart bij. Je gebruikt dus in totaal 4 kaarten. Geantwoord op 3-11-2018 om 19:18

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info