• Hallo hulp gevraagd aub...
    ik heb al 5 jaar goed ontvang van nederlandse zenders via mijn schotel, nu begonnen er zenders weg te vallen, omdat ik geen receiver had voor HD tv.
    Na bellen met canal digitaal een LNB Duo kop besteld en een nieuwe M7 receiver
    De Duo Kop is goed erop gezet en ook op mijn oude receiver heb ik daarmee nog beeld, als ik dan mijn nieuwe M7 receiver aansluit en mijn smartcard daarin doe...
    Blijft het beeld zwart :(
    de receiver start op als er stroom op is het stand-by lampje is rood en de tijd is te zien als we dan op de stand-by knop drukken verandert de tijd in 4 streepjes en het rode lampje wordt groen...
    op het beeldscherm is alleen niks te zien, zwart blijft het...
    we hebben van alles geprobeerd, en het beeld kwam ook eenmaal tot aan het punt van het zoeken van de HD zenders...daarna werd het beeld zwart en kwam het beeld niet meer terug...
    het rare is dat we wel teletekst kunnen zien als we op deze toets drukken.
    en daar kunnen we ook pagina's zoeken op teletekst.
    het kan toch niet zo zijn dat een hele nieuwe M7 reciever nu al kapot is?
    Vele vragen omdat ik het niet kan begrijpen wat er nu fout gaat.
    Kan iemand ons alsjeblieft helpen??
    Alvast bedankt !!

    Gesteld op 30-7-2014 om 21:31 in forum M7 SAT801 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info