• Ik heb ook een paar maal gehad dat deze instelling mislukt is, maar hem terugbrengen naar de fabrieksinstellingen heeft mij daarbij wel geholpen. Ik had echter wel voldoende signaal op de Astra 1 (19.2). Ik krijg echter Astra 3 maar niet aan de gang. Als je zegt dat de kabel en de connectoren in orde zijn dan neem ik aan dat je gecontroleerd heb dat bij de vervanging van de connectoren er niet en klein draadje van de mantel tegen de kern aanzit want dan is het signaal kort gesloten.
    Groet
    Thijs

    Gesteld op 27-7-2014 om 11:52 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • Nee dit is niet het geval. Heb ik al meerdere malen gecontroleerd. Ik zag nog wel op een ander forum dat als alleen de kerndraad is aangesloten, je ook ongeveer het zelfde ziet met betrekking tot de ontvangst en kwaliteit. Dit zou dan kunnen betekenen dat een component in de ontvanger die in verbinding staat met de mantel van de kabel is bezweken?? Het probleem is dat ik in het binnenland van Spanje woon en geen andere ontvanger in de buurt heb om even te proberen of die wel werkt. Heb nog met de winkel in Nederland gesproken en die denken ook dat het probleem in de ontvanger zit, maar ze repareren zelf niets en sturen defecte ontvangers ook op naar Canal Digitaal. Dit zou dan ook mijn oplossing moeten zijn. Ik denk dat ik maar gelijk een nieuwe op laat sturen door familie, en geen reparatie af ga wachten.
      In elk geval bedankt voor je reactie, Hans.
      Geantwoord op 27-7-2014 om 19:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info