• Beste, ik heb mijn Zibro R140e voorzien van een nieuwe kous omdat hij slecht aan te steken was en steeds flakkerde. omdat ik daar toch was gelijk de batterijen vervangen en alle scharniertjes gesmeerd en alle gaatjes schoongemaakt;). Echter nu wil hij nog steeds niet (ont-)branden: start zeer slecht, als ik hem aansteek met een vlammetje dan brand hij in stand 3 even, wordt dan zwak/flakkert en gaat uit en in stand 1&2 is het na twee minuten helemaal over. ik stook goede brandstof( daar heeft hij het altijd keurig op gedaan), hij staat waterpas en er is meer dan voldoende zuurstof, wat mankeert er aan? groet Ad

    Gesteld op 19-12-2018 om 11:23 in forum Zibro Kamin R 140 E Misbruik melden
    • Een nieuwe kous moet zich eerst heel goed volzuigen met petroleum.
      Gebruik je misschien olie van vorig seizoen dan kan het zijn dat daar vocht in is gekomen.
      Probeer de kous eens een standje hoger te zetten misschien dat hij dan wel goed gaat branden. Geantwoord op 20-12-2018 om 07:51

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • de kous zit er nu een week in met de tank vol.
      De kous staat op stand 3. de brandstof is nieuw/vers.
      Als de kachel op de hoogste stand blijft staan brand hij een poosje zoals op de laagste stand en gaat dan gloeien. daar mee bedoel ik dat ik geen vlam meer zie maar wel voel dat de behuizing lauw/warm is.
      Als ik dan de schoorsteen oplicht gaat het weer even harder maar zakt al gauw weer weg Geantwoord op 20-12-2018 om 17:47

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Dan zou ik het ook niet weten.
      Het enige wat mij is overkomen met soortgelijke storing dat was omdat de transport dop er nog in zat.
      Dan krijgt hij steeds een heel klein beetje petroleum maar dan gaat hij ook uit. Geantwoord op 20-12-2018 om 18:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info