• Hallo
    Bij het legen van mijn waterreservoir is er een veertje los geschtoen en een plastic staafje. Hierdoor loopt het water niet meer naar mijn reservoir maar slaat de droger steeds af en komt het water onder mijn droger te liggen.
    Kan ik dit veertje en staafje zelf terugplaatsen? En zo ja hoe want het lukt me niet.

    Gesteld op 11-6-2016 om 16:09 in forum Zanussi ZTE 170 Misbruik melden
    • Dat is sterk.Bij mij gebeurde dit gisteravond dus ook bij het legen van het waterreser. Ik heb ook geen idee waar deze 2 onderdeeltjes vandaan komen. Zaten ze vast aan reservoir of in de droger zelf? Door handleiding ook niet wijzer geworden.
      Contact gehad met Zanussi, die dat telefonisch niet konden vermelden.
      Wel konden ze natuurlijk er een monteur langs laten komen tegen in ieder geval voorrij kosten.
      Ga eerst maar proberen in een winkel om een zelfde apparaat te bekijken of ik er achter kan komen, waar die onderdelen horen te zitten. Momenteel werkt de droger in ieder geval niet meer. Geantwoord op 14-6-2016 om 13:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bij mij net hetzelfde gebeurd en weet ook niet waar het vandaan komt veertje en buisje.
      Hebben jullie al een oplossing ? Geantwoord op 16-6-2016 om 13:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dit is vanavond net met het zte170 model van ons gebeurd. Is een afsluitkosten achter de opvangbak om te voorkomen dat water uitloopt tijdens het legen van de bak. Zet de droger op z'n achterkant en kan je makkelijker om der bij. Schroef het witte klepbehuizing los en kan je of de oring of de compleet klep vervangen. Heb ik net voor €11,99 besteld online. Makkelijke klus. Geantwoord op 14-2-2017 om 18:08

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info