• Mijn droogkast geeft na een perfecte droogactie geen kik meer!
    De deurschakelaar is ok, de riemaandrijving is ok, de voeding (220v) komt tot aan de stuurplaquet.Er is geen enkele lichtaanduiding op het dashboard.
    Wie heeft enig idee?
    Met dank voor een reactie.
    Paul

    Gesteld op 11-12-2016 om 11:30 in forum Whirlpool luna a 6th sense Misbruik melden
    • Tot nogtoe heb ik geen oplossing(tenzij een nieuwe kopen zeker.)
      Ps Zou het kunnen dat de fabrikant een element heeft ingebouwd, dat stuk gaat na een zekere tijd, dat stuurt de verkoop van nieuwe items de hoogte in, niet?
      M v g
      Paul Geantwoord op 27-12-2016 om 17:35

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Bij mij juist hetzelfde voor gehad, de technieker is gekomen, van whirlpool, heeft vanalles geprobeerd zonder succes. Finaal heeft hij een volledig nieuw programmablok erin gedaan, alles via P.C. ingesteld, en alles werkt weer.
      De prijs viel mee, ik heb niks moeten betalen , mijn droogkast was immers geen 2 jaar oud. Hij vertelde me dat als het niet meer onder garantie valt de prijs kan oplopen tussen de 175 en 225€. Geantwoord op 27-12-2016 om 17:56

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info