• Op 6-4-2013 kocht ik een bovenlader wasmachine AWE 6730. De deksel, die altijd al moeilijk was te openen, vertoont nu ook aan de achterrand roestplekken en roestschilfers, die loslaten. De lak bovenop de deksel is aan de achterzijde opgedikt door roest van binnenuit. Mijn vorige wasmachine van Whirlpool had daarvan geen last, totdat hij het begaf. Is dit normaal na 4,5 jaar gebruik?

    Gesteld op 28-10-2017 om 12:13 in forum Whirlpool AWE 6730 Misbruik melden
    • Bij mij het zelfde.
      die apparaten gaan tegenwoordig niet langer dan ca 5 jaar mee. De mijne is na 6 jaar sowieso volkomen versleten Geantwoord op 15-6-2018 om 12:33

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Zes jaar in gebruik dus. Net een nieuwe "module" bedieningspaneel) er in laten zetten voor € 204,- Nu is de veer van de dekselsluiting afgebroken. Met veel moeite het overgebleven en uitstekende stuk uit de deksel kunnen peuteren; Sindsdien bind ik bij elke was de deksel met een stuk ijzerdraad aan elkaar.
      Nu is het ijzerdraad gebroken. trommel staat nu op z'n kop vast... met de was er in dus.
      Geantwoord op 15-6-2018 om 12:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Wat ik hier gisteren zei, klopt toch niet helemaal.
      In de trommel die op zijn kop stond en vast zat, zat mijn winterjas. Daarom ben ik uren bezig geweest om de machine uit elkaar te slopen. (uiteindelijk is het gelukt, ik heb mijn jas weer !).
      Maar ik zei dat de machine totaal versleten is, dat klopt dus niet ! Hij bleek van binnen juist een oerdegelijke, fantastisch goede wasmachine te zijn. Maar sommige onderdelen zijn dus prullig, waardoor het ding maar ca 6 jaar mee is gegaan. Eerst dat bedieningspaneel kapot en dan zo"n lullig veertje in de deksel dat afbreekt. Zonde hoor. Geantwoord op 16-6-2018 om 17:55

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info