Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 9 Naar de handleiding
Nederlands Snelstart handleiding 2 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 9 Naar de handleiding
Deutsch Snelstart handleiding 2 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 10 Naar de handleiding
English Snelstart handleiding 2 Naar de handleiding
112287

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Whirlpool-AFG-8060

Zoeken resetten

  • Temperatuur Tuur lampje knippert soms en tikkend belijd whirlpool vrieskast 70/60 Gesteld op 26-1-2022 om 21:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heb hetzelfde, hij maakt een tikkend geluid en knippert idd. Ik heb de kast in de stal staan, hier gaat de omgevings temp erg omlaag, dat veroorzaakt de storing! Staat ook ergens vermeld dat de omgevings temp ni lager mag zijn als..... Volgens mij hebben wij klimaatklasse SN. Terug te vinden in de gebruiksaanwijzing. Helaas heb ik niks aan deze storing gedaan, kast werkte wel ondanks het klikken en knipperen, maar nu doet ie niks meer....grrr Gesteld op 26-1-2016 om 05:08

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Na onderzoek heb ik het volgende gedaan, preventief het startrelais (TV1F5) vervangen, deze zit op de motor, het witte onderdeel waar alle kabels op zitten. De grote witte 4uF condensator voor de motor was nog in orde. Motor (HTK95AA) en circuit was na controle in orde, dit gecontroleerd door een overbrugging te maken (zie YouTube). Op de print (bedieningspaneel) zitten 3 condenstoers, 1000, 100 en 10uF, deze en het oranje relais RT314006 vervangen. Vrieskast is weer als nieuw en dit voor á €50,- ;-) ;-) Geantwoord op 1-3-2016 om 18:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn vrieskast type AFG 8060 begint kuren te vertonen. Het display waar de temperatuur zichtbaar op is springt van temperatuur naar streepjes vise versa en geeft als hij dat doet een tik. Als de stroom er tijdelijk afhaal en de knop indruk voor snel invriezen dan gaat het weer even goed, maar dan begint ie weer. In de tussentijd blijft de vriezer wel goed koelen.

    Heeft iemand dit ook meegemaakt en/of weet je wat het probleem kan zijn dan hoor ik dit graag. Zit geen garantie meer op dus als de kosten te hoog zijn dan heeft het weinig zin om nog te vervangen.

    Hoor het graag.

    Brigitte Gesteld op 17-1-2013 om 20:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Na onderzoek heb ik het volgende gedaan, preventief het startrelais (TV1F5) vervangen, deze zit op de motor, het witte onderdeel waar alle kabels op zitten. De grote witte 4uF condensator voor de motor was nog in orde. Motor (HTK95AA) en circuit was na controle in orde, dit gecontroleerd door een overbrugging te maken (zie YouTube). Op de print (bedieningspaneel) zitten 3 condensators, 1000, 100 en 10uF, deze en het oranje relais RT314006 vervangen. Vrieskast is weer als nieuw en dit voor á €50,- ;-) ;-)Geantwoord op 1-3-2016 om 18:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Whirlpool AFG 8060 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info