• Explore@ Park gedownload, kabel in de Storio, Storio aan maar toch blijft hij aangeven dat hij het Vtech product niet kan vinden. Wat moet ik doen?

    Gesteld op 13-5-2013 om 13:53 in forum VTech Storio Misbruik melden
    • Hier ook. Heb alles al geprobeerd. De Storio 2 heeft hij wel gevonden, maar nu probeer ik nog de Storio 1 aan te sluiten voor mijn kleinste uk maar hij "ziet" hem niet. Al erg vaak Storio uit en weer aan. Explor@ Park uit en weer aan. Kabels meerdere keren erin en eruit. De mappen van de Storio komen wel in mijn verkenner, dus de Storio is wel goed aangesloten op de computer, maar Park wil hem niet zien. Ook niet als ik alle stappen exact uitvoer zoals in de handleidingen staan aangegeven... Wordt er inmiddels moedeloos van :-( Dit moet idd toch makkelijker kunnen??? Iemand nog tips? Geantwoord op 2-6-2013 om 13:45

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Probleem heb ik ook gehad, als k t goed heb krijg je ook de vraag iets van Adobe te installeren,
      Doe dit niet automatisch maar zelf volg de stappen op t scherm .
      T is alweer even geleden, maar op automatisch pakt ie de verkeerde van Adobe en werkt t niet. Als je t zelf handmatig doet krijg je wel vragen over je systeem of t 32 of 64 bits is enz. Als je dit allemaal correct invult wordt je zo naar de goede Adobe geleid
      En moet t werken. Ik ben er ook wel ff mee bezig geweest. Ik hoop dat
      Jullie hier iets aan hebben. Geantwoord op 29-10-2013 om 21:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info