• Mijn tomtec 2.2 start niet meer op. Zie alleen het logo van tomtec, verder gaat hij niet. Heb al geprobeerd te te restanten, maar dat helpt ook niet. Wie weet wat ik hier aan kan doen

    Gesteld op 18-3-2014 om 16:05 in forum Tomtec Tablet 2.1 Misbruik melden
    • Ook ik heb datzelfde probleem. Misschien goed om contact met elkaar te onderhouden in onze zoektocht naar een oplossing.

      Voor iemand die kan helpen (bv hoe ik aan software kan komen om op mijn sd kaart te zetten om de tablet op gang te krijgen) weet hij dat hij niet 1 maar 3 mensen in één keer helpt. En wanneer ik mijn zoekresultaten bekijk op het internet zijn er nog véél meer die je gelukkig kan maken.

      Ik heb een tijdelijk emailadres aangemaakt laten we eens kijken wat we met elkaar kunnen bereiken. Mail me op sh835805-t@telfort.nl

      Martin Geantwoord op 9-6-2014 om 08:27

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • een goede middag ik zie dat er best wwat problemen zijn met de tomtec tablete wel ik heb meschien een oplossing voor heel veel mensen 95procent van alle gevallen werkt het toestel daar naar gewoon weer als een speer.
      Hard reset – hardware-matig

      Bij elke tablet is er één methode beschikbaar om een handmatige hard reset uit te voeren. Het is niet makkelijk te vertellen hoe dit moet omdat dit voor elke tablet anders is. De methode bestaat uit twee stappen:

      Stap 1: Het is de bedoeling dat je in de ‘recovery mode’ of de ‘herstelmodus’ terecht komt. Dit is een apart menu dat bij het opstarten tevoorschijn getoverd kan worden. Je kunt handmatig in dit menu komen door de tablet eerst volledig uit te schakelen. Daarna dien je een knop-combinatie van twee of drie knoppen gedurende enkele seconden in te houden. Daarna zou je in de recovery mode terecht moeten komen. Enkele veel-voorkomende combinaties van knoppen om te proberen zijn:
      1.Power + volume naar beneden (Yarvik tablets, sommige Samsung tablets)
      2.Power + volume naar boven (de meeste Samsung tablets, Sony tablets, ASUS tablets)
      3.Power + volume naar beneden + volume naar boven
      4.In de comments onder dit artikel vind je meer tablet-specifieke oplossingen voor een hard reset van je tablet

      Soms moet je, na het opstarten, snel een andere toets indrukken om zo daadwerkelijk in de herstel modus te arriveren. Meestal staat dit kort aangegeven op het scherm en is dat een van de twee volume-knoppen.

      Stap 2: Selecteer binnen recovery modus de optie: hard reset óf factory data reset. Je kunt met behulp van de volumeknoppen navigeren door het menu (+ & -). Vaak is de aan/uit-knop de knop waarmee je de gekozen optie (hard reset of factory data reset) kunt selecteren. De tablet zal dit automatisch uit gaan voeren, wat even kan duren. Daarna start de tablet automatisch opnieuw op in het menu dat je ook zag toen je de tablet voor het eerst liet opstarten. Geantwoord op 30-11-2014 om 13:03

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info