• Twee vragen: Ik heb een micro sd kaart van 4 gb als fat32 geformatteerd via mijn tom tom. Als ik een route (roparun route) wil toevoegen van mijn computer met een grootte van 482kb wordt er aangegeven dat dit bestand te groot is voor deze sd kaart. Hoe kan dit?

    Kan ? ik deze route via de externe sd kaart inlezen in mijn Tom Tom type Go 2535? en Hoe?

    Met dank en groet,
    RVDB

    Gesteld op 21-4-2013 om 16:15 in forum TomTom GO Misbruik melden
    • hoor van de servicedesk van tomtom (overigens een zeer arrogante bal zonder enig gevoel van waar we mee bezig zijn) dat je geen route kunt inladen en dat het misschien maar beter is om het apparaat terug te brengen naar de winkel. Bijzondere klantenbinding van TomTom maar morgen gaat deze de deur uit. Ben zo teleurgesteld dat ik meteen m'n andere TomTom in de ban heb gedaan en morgen ritueel ga verbranden:-) Geantwoord op 9-5-2013 om 00:49

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info