• Het lampje voor het waterreservoir blijft branden ook al zit er genoeg water in de tank, hoe kan dat?

    Gesteld op 20-3-2015 om 14:58 in forum Tefal Tefal Easy Pressing Misbruik melden
    • eureka.gevonden. voor een heel klein beetje handig iemand peace of cake.
      Had hetzelfde probleem. oplossing. verwijder stekker. schroef de 5 schroeven aan de onderkant los. geen zorgen, er vallen geen onderdelen los. Haal ook je kalkstaafje er even uit. je ziet dan een slangetje van een cm of 10 met aan weerszijden een metalen klemveertje. haal het klemveertje los door er een kleine platte schroevendraaier op te zetten en kwartslag te draaien. even goed kijken welke kant opening van het veertje is. doe dit aan de kant waar je hem ontkalkt. je zult zien dat hier een kalkbrokje voorzit waardoor er geen water in de boiler meer kan komen. boiler bleef dus leeg en dacht dat water op was. verwijder de kalk( ook het gaatje goed schoonmaken met bv sateprikker of iets dergelijks. heb zelf daarna ook het pijpje waar kalkstaafje in ging even gereinigd met wat wattenstaafjes. slangetje weer erop schuiven. klemmetje weer vastknijpen met klein punttangetje. onderkant weer terugschroeven. kalkfilter terug en water erin. en strijken maar. Geantwoord op 20-6-2016 om 19:14

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Ook ik heb hetzelfde probleem en heb zojuist de onderkant losgemaakt. Ik zie twee slangetjes, een witte en een zwarte. Welke zou losgedraaid moeten worden? En een kalkstaafje heb ik niet, denk ik? Ik heb een tefal-easy-pressing-gv5245, dus het is misschien een ander model. Geantwoord op 7-1-2017 om 00:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info