Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 15 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 16 Naar de handleiding
466389

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Tefal-Secure-5---P25007

Zoeken resetten

  • wij hebben sinds kort een tefal secure neo.
    als mijn vrouw aan het koken is, gebeurt het regelmatig, dat de druk met een "knal" ontsnapt en er een stevige stoom"straal" omhoog schiet, warbij de spetters in het rond vliegen.
    hoe kan dit en wat doen wij eventueel verkeerd? Gesteld op 21-1-2017 om 18:59

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Het lijkt er toch op dat het ventiel VERSTOPT zit. Goed schoonmaken dus en trek met de hand het ventiel een paar keer op en neer. Reinig het ventiel goed met een hard borsteltje. Breng de pan nu onder druk met ALLEEN water en de stoom doet de rest. Veel succes en anders kun je natuurlijk ook even bellen met TEFAL. Geantwoord op 21-1-2017 om 20:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Er komt geen regelmatig stoom uit wanneer de pan op druk is. Het sist wel. Dus weet nu niet hoe lang het duurt voordat ik de warmtebron laag kan zetten... Gesteld op 25-2-2015 om 16:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Zodra de Tefal sist én er komt stoom uit is de pan op druk en kun je het gas lager zetten. Dat de stoom niet regelmatig geeft niets, die van mij doet hetzelfde maar het kan geen kwaad. Kijk maar eens naar een fluitketel, daar komt de stoom ook onregelmatig uit.
      Vr.gr. Atze Postma Geantwoord op 25-2-2015 om 20:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Kan ik mijn vlees ook aanbakken in de snelkookpan en dan op druk gaar laten sudderen? Gesteld op 21-9-2014 om 09:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo, natuurlijk kun je het vlees aanbraden in de snelkkookpan (zodat het vlees lekker bruin) en vervolgens laten sudderen. Je kunt ook even naar de site van Tefal gaan en daar een gratis receptenboek downloaden. Hier staan lekkere recepten in. Ook kun je via deze site het receptenboekje aanvragen op papier bij Tefal. Dit is ook gratis. Kijk maar even, veel succes.
      Vr.gr. Atze Postma Geantwoord op 21-9-2014 om 14:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Drukindicator stijgt niet maar er komt wel stoom uit. Wat is er mis ? Kan iemand mij helpen en is het gevaarlijk. Dank voor de moeite
    Danny Gesteld op 29-10-2013 om 17:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo, de drukindicator komt inderdaad nouwelijks omhoog maar dit hoort zo bij deze pannen. Je kunt zelf testen door de drukindicator ligt in te drukken en naar rechts draaien. Je zult dan weerstand voelen en ook voelen dat de indicator echt omhoog komt. Denk niet dat dit wel 1 cm. of meer is, het is echt mm werk wat de indicator omhoog komt. Bovendien zolang er stoom ontsnapt uit of iets NAAST de indicator weet je dat de druk niet te hoog wordt in de pan. Wees dus niet bang voor ontploffen. Door de EXTRA beveiliging is dit nagenoeg onmogelijk. De pan bouwt echt wel druk op alleen dit duurd even. Bij twijfel kun je altijd nog Tefal zelf bellen ze hebben een goede klantenservice die je goed en duidelijk te woordt staan.
      Vr.gr. Atze PostmaGeantwoord op 1-2-2015 om 21:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Tefal Secure 5 - P25007 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info