• mijn scherm is kapot. ik probeer nu mijn telefoon contacten in te zien om toch mensen te kunnen bellen. maar hoe kan ik ze inzien?

    Gesteld op 19-4-2014 om 12:04 in forum Sony Xperia Z Misbruik melden
    • Ik heb mijn contacten gevonden in de back-up (Sony PC companian) op mijn PC, maar daar staat maar een kwart in van mijn totale contacten.
      Ik zou dus graag vanaf mijn pc gewoon in mijn tel geheugen kunnen kijken... Geantwoord op 20-4-2014 om 11:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Nee, ze staan niet op mijn simkaart, anders zou ik ze toch op mijn reservetelefoon gewoon zien. Alhoewel die een gewone simkaart nodig heeft en ik een klein kaartje er in heb gestopt... Geantwoord op 21-4-2014 om 09:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb mijn Xperia Z nu iets langer dan een jaar en dit is de 2e keer dat het scherm kapot is. Kost €160,= om te repareren.
      Ben helemaal klaar met Sony.
      Waar zijn de tijden gebleven dat het management van Japanse bedrijven openlijk excuses maakten voor een "fuck-up"zoals de Xperia Z en dan en mass harakiri pleegden..
      of misschien gewoon uit coulance een ander toestel aanbieden... Geantwoord op 21-4-2014 om 09:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info