• De batterij van de sony prs t1 laadt niet meer op. Hij geeft 100% aan maar als gaat direct weer uit na de melding dat de batterij een laag vermogen heeft en uitgeschakeld wordt.
    Als ik de reader aansluit aan de computer om op te laden gaat ook het lampje niet branden. zelfde met netstroom gaat ook het lampje niet branden.
    Ook wordt de reader niet herkend op de computer en in reader voor pc. Ik heb de reader gereset met de "harde reset" maar ook dat helpt niet. als ik de reader aansluit krijg ik ook niet de mogelijkheid tussen opladen en gegevensoverdracht. hij schakelt gelijk aan. Hij blijft dan onder stroom ook gewoon aan staan.
    Herkent iemand dit probleem en wie heeft er een oplossing voor.
    Hoor het heel graag.
    Groet Monique

    Gesteld op 26-7-2013 om 11:32 in forum Sony E-Reader Touch Edition (PRS 600) Misbruik melden
    • herken het probleem, zit nu in prachtig indonesie en m'n ebook heeft ditzelfde probleem.
      hoopte op dit forum een antwoord te vinden.
      Gelukkig is het hier prachtig en Zal ik het nog wel even uitzingen zonder e-book

      Arno Geantwoord op 2-8-2013 om 12:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info