• er verschijnt rechts boven in het display een beker, bakje met water. de droger stopt als hij een paar minuten heeft gedraaid.En daarna verschijnt het symbool.
    wat hier aan tedoen? kan het in de gebruiksaanwijzing niet vinden want ik kan deze niet helemaal zien als ik hem download.

    Gesteld op 22-1-2012 om 22:03 in forum Siemens wt 46s510 Misbruik melden
    • Zelfde probleem. Schijnt iets met de waterafvoer te zijn. Soms gaat het weer goed, maar meestal niet. Na vele malen opnieuw proberen wordt het programma eindelijk afgerond. Ik gebruik de condensbak niet, maar een afvoerslang. Machine is pas 5 jaar oud, en moet toch nog een paar jaar mee kunnen. Op internet weinig te vinden. Zal dan toch maar een reparateur moeten bellen. Geantwoord op 22-2-2012 om 20:57

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Al iets bekend? Zelfde probleem. Het is de waterafvoer. Als je de machine start dan probeert ie eerst water af te voeren. Heb een maand geleden de afvoerslang ingekort. Was er een tijdje vanaf. Sinds gisteren weer teruggekomen. Was maar opgehangen.....
      Geantwoord op 18-3-2012 om 11:12

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde probleem en na een tip ben ik de droger gaan slopen. Aan de linkerkant zit onder de condensor een opvangbak met afvoerpompje voor het water. Deze is hoogstwaarschijnlijk vervuild met stof/vet/enz. Haal de stekker uit het stopcontact en verwijder de condensor. Demonteer de bovenzijde van de droger, verwijder de achterzijde (allemaal torx 15/20) maak de zijkant zoveel mogelijk los (voorkant kan je niet bij) en buig deze iets naar buiten zonder te forceren. Dit geeft voldoende ruimte om bij de pomp te kunnen komen. Knip de tierip los, trek de 2 stekkertjes los (denk om de borging) Dan 1 torx-schroef er uit, deze zit een beetje uit zicht. Dan de pomp er uit kantelen, hij zit aan 1 kant onder een borg. Onder de condensor zit nog een afdekplaat op de opvangbak die met clipjes vast zit. Maak de hele meuk schoon, monteer alles weer en Voila: een werkende machine :-) Geantwoord op 6-6-2012 om 09:34

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
    • Het bekertje geeft aan dat de opvanglade voor het condensaat vol is. Wanneer deze lade leeg is en dit icoontje toch oplicht en de machine stopt, wil dat zeggen dat het opvangbakje voor het condensaat onderaan de machine vervuild is met stof en moet gereinigd worden. Open hiervoor de klep onderaan links aan de voorzijde van de machine en verwijder de warmtewisselaar/stofvanger. Achteraan in deze ruimte vind je op de bodem een klep. Verwijder dit en reinig het opvangbakje. Goed de linkerzijde reinigen van het bakje, daar zitten de vlotter en de pomp en daar hoopt zich ook het meeste stof op. Vergeet vooral niet eerst de stekker uit het stopcontact te halen zodat het toestel spanningsloos is. Geantwoord op 10-10-2012 om 17:18

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info