• ik heb een siemens extra klasse E46-18. Hij stopt steeds met drogen en dan brand het lampje filter en reservoir. maar bijde zijn schoon en leeg wat zou er kunnen zijn?

    Gesteld op 1-7-2016 om 10:39 in forum Siemens wt 44 e 170 nl Misbruik melden
    • Had ik ook,

      De monteur is geweest. Er zat een knik in het slangetje naar de afvoer. De knik zat meteen aan het begin waar die uit de droger komt. Geantwoord op 14-9-2016 om 12:56

      Waardeer dit antwoord (43) Misbruik melden
    • Reden is vaak dat de machine te heet is geweest. De oververhittingsensor heeft dan ingegrepen. Je kunt dit zelf makkelijk oplossen. Achterkant van de machines losmaken, het zijn allemaal makkelijke schroefjes. Vervolgens het rode knopje op de sensor aan de bovenkant van de machine indrukken. Je kunt hier niets aan fout doen, kinderlijk eenvoudig. Vervolgens plaat er weer opzetten en zorgen dat je machine helemaal weer schoon is (pluizenfilter en die grote bak links onder aan de voorkant van de droger. Ik heb deze machine al sinds 2008 en heb deze handeling de laatste 4 jaren soms 2x per jaar moeten uitvoeren. Begint gewoon oude machine te worden. Succes! Geantwoord op 27-6-2022 om 22:15

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Bij onze machine knipperen sinds kort drie lampjes: kastdroog, strijkdroog en drogen en stopt dan ook met het verdere droogprogramma. Alles al eerder flink schoon gemaakt (doe ik regelmatig); pluizenfilters zowel net bij binnenkant onder de deur en de bak onderin.
      Zal je bovenvermelde advies uitproberen, hoop dat de machine daarop positief zal reageren.
      Bedankt! Geantwoord op 8-5-2023 om 18:01

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info