• Ik heb een basis- en tweede toestel A58H.
    Steeds de melding "handset registreren a.u.b"
    Dus systeem-pin 0000, OK, "Handset wordt geregistreerd" en naa een tijdje de melding "Registratie mislukt".
    Nieuwe batterijen in beide toestellen . . . niet geholpen.
    Ik wordt er moedeloos van ......H E L P

    Gesteld op 17-6-2020 om 22:33 in forum Siemens gigaset a58h Misbruik melden
    • Ik heb de fabruieksinstellingen meerdere male gereset en de tijd en datum opnieuw ingevoerd maar de registratie wil maar niet lukken! HELP! Geantwoord op 18-6-2020 om 08:05

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • De fabrieksinstellingen zet je niet terug met alleen de systeem pin ingeven in het handdeel.

      Trek van het basisstation (waar de voeding + telefoonstekker inzit) de beide stekkers er uit voor zeker 15 minuten. Trek tevens bij de andere stations ook de voedingsstekkers er uit voor 15 minuten. Na 15 minuten de beide stekkers van het basisstation weer insteken (wachten met de andere handsets) en alles laten opstarten. Als het basisstation helemaal is opgestart, controleer deze op werking. Dan de handset opstarten en wederom controleren op de werking. Geeft deze problemen, dan kan je altijd nog een andere proberen. (Vergeet dan niet om de 1e handset uit te zetten.)
      Mocht het basisstation met handset nu werken, dan het 2e laadstation en de 2e handset aansluiten. (Eerst het laadstation en dan de handset.) Controleer op werking. Stel dat deze handset problemen geeft, zet deze handset uit en probeer de 3e handset.

      Door telkens 1 ding tegelijk aan te sluiten (stap voor stap). kan je zelf opsporen wanneer de problemen beginnen. Is dit al bij de 1e handeling, dan mag je er vanuit gaan dat deze set ter zielen is. Is het bij de 2e handeling, dan mag je er van uitgaan dat de handset ter zielen is.
      Blijven de problemen hetzelfde, dan zit er niets anders op dan een andere set te kopen, want dan is de inwendige chip defect.

      P.S. Zet “HELP” niet zo schreeuwend neer, want je zit niet voor niets hier op het forum. Geantwoord op 18-6-2020 om 12:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info