• Ik heb Siemens gebeld ivm F:09 melding die ik op de display van de droger kreeg. Siemens geeft aan dat de beveiliging voor oververhitting is ingesprongen. De technische dienst gaf aan het volgende te doen:
    Achterkant losschroeven. Dan zit er een rood knopje (resetknopje)
    Deze indrukken en de droger moet het weer doen.

    Gesteld op 18-11-2010 om 14:12 in forum Siemens WT36V300 Misbruik melden
    • bedankt voor het publiceren van deze fout
      ik had ook de zelfde foutmelding en heb dankzij dit antwoord de droger draaiende gekregen.

      met vriendelijke groet andre Geantwoord op 6-2-2011 om 18:09

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
    • Bedankt Super,echt heel simpelop te lossen. Hij doet het weer prima. Het komt doorhet filter beneden (links onderin)die te vervuilt is. Dezekunjeeruit halen en onder de kraanschoonspoelen. Wel even opletten dat hierdoor je gootsteen niet verstopt komt te zitten.

      Groetjes Geantwoord op 2-6-2013 om 12:16

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
    • Droger was vastgelopen tot 2x aan toe. Droger uit elkaar gehaald maar niks bijzonders gevonden. Uitgeprobeerd en liep niet meer vast. Vervolgens weer in elkaar gezet. Draaien maar en toen, 'piep,piep' met code F:09. Niet te vinden in de handleiding maar gelukkig wel op deze site. Reset knopje gevonden en doet het weer prima, bedankt! Geantwoord op 2-12-2014 om 01:31

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Hallo, ik zit met hetzelfde probleem, enkel kan ik het rood knopje bij mij niet indrukken. Kan het zijn dat het knopje stuk is? Rode knopje zit vrij los en wiebelig in zijn knopomhulsel, geen tegenreactie als ik er op druk hij zit precies al tegen zijn maximum indrukdiepte... Geantwoord op 22-2-2016 om 15:09

      Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden
    • Bedankt! Zelfs 7,5 jaar na de plaatsing van je bericht heeft het mij vandaag super geholpen! Ik had dus telkens foutcode F09 na 5 minuten dat de droogkast werkte. Ik belde naar Siemens en kreeg gewoon het antwoord dat er iemand over een week kon komen kijken. Zelf dan maar achterkant eraf gevezen, alles proper gemaakt, rode resetknop ingedrukt, dicht gevezen en hij werkt terug perfect! Dankzij dit het wachten op een technieker én de kosten van het herstellen uitgespaard! Bedankt!! Geantwoord op 7-4-2018 om 19:55

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Heb een foutcode f09 door deze site werkt hij weer zonder problemen dank voor deze tip uit 2011 na 10 jaar werkt het nog steeds Geantwoord op 26-1-2022 om 18:18

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info