• Vraag, mijn siemens TK65001 blijft aan geven, Systeem vullen, druk op water, al wel 20x laten vullen,
    alles schoon gemaakt zo ver het kan,
    maar geen resultaat,
    met vrg Bernd Boersma

    Gesteld op 20-2-2012 om 20:17 in forum Siemens TK 65001 Misbruik melden
    • Mijn siemens tk65001 werkt onder tussen weer, het probleem is dat er kalk in het tankje zit,(dat vaatje waar de expressomachine zijn water in op warmd,zit intern dus.) en daar door ziet hij niet meer of er genoeg water in zit, en gaat steeds vragen water vullen.
      Oplossing, watertank (waar je normaal water in doet) verwijderen, magneetje aan de zijkant van de expresso houden, en op water drukken, let op niet te lang,
      wat je nu doet is dat je de interne watertank leeg laat lopen, niet te lang anders gaat je verwarmings element stuk. nu vul je de watertank (waar je normaal water indoet).
      met ongeveer half water half ontkalker, tot het streepje is genoeg, watertank terug plaatsen, expresso aan zetten, hij zal nu weer vragen systeem vullen, druk op water,
      nu zo lang op water drukken, dat het uit het buisje komt,(melkschuimer).
      expressomachine uit zetten, half uur wachten, en weer herhalen, op water drukken half uur wachten enz, net zo lang dat hij weer normaal koffie aan geeft.
      en dan goed spoelen met schoon water, anders is de koffie niet te pruimen,
      het is bij mij nu 2 maanden geleden, en hij doet het nog steeds,
      nog een tip, stel de hardheid wat hoger in,van de expresso machine.

      succes.

      gr Bernd Boersma
      net zo lang Geantwoord op 3-4-2012 om 17:13

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info