Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 76 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 76 Naar de handleiding
45917

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Siemens-Siwamat-XLS1630

Zoeken resetten

  • Aparaat geblokkeerd
    Sleutel blijft branden in display kan hem niet starten Gesteld op 29-10-2022 om 13:58

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wasgoed blijft drijfnat, ondanks dat de wasmachine centrifugeert Gesteld op 12-4-2022 om 14:48

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • mijn wasmachine geeft pomp verstop? aan. wat moet ik doen? Gesteld op 2-10-2015 om 15:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Toevallig de laatste weken hetzelfde probleem gehad. Pomp verstopt, pompte niet meer af en dan zit je dus op een moment met een kuip vol water... Lampje van start/pauze knop bleef rood en bij starten van een programma hoor je de motor van de pomp wel brommen, maar hij gaat niet echt aan het pompen.

      Wat ik heb gedaan is de afvoerslang uit de afvoerpijp aan de muur genomen, een paar keer krachtig op de afvoerslang geblazen (korte, harde stoten) en weer terug in de afvoerpijp gehangen. Vervolgens machine weer aangezet om de rest van het programma af te maken.

      Na 3 of 4x herhalen (lukte niet bij de eerste keer) was de verstopping kennelijk weg (of minder) en pompte hij netjes af. Daarna filter (voorkant machine) schoongemaakt.

      Het leek me verstandig om met een lege machine een wasprogramma op 90 graden te draaien (keertje spoelen met heet water). Werkt nu weer, maar LET OP!!! Probleem is hiermee NIET DEFINITIEF opgelost! Storing heeft zieh daarna nog een keer voorgedaan en kon op dezelfde manier verholpen worden.

      Binnenkort ga ik de machine (laten) nakijken om te bepalen of de pomp vervangen moet worden. Geantwoord op 25-10-2015 om 13:02

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • beste meneer, mevrouw,

    de pomp van onze wasmachine Siemens Siwamat XLS 1630 was verstopt, ik heb hem opengemaakt, troep eruit gehaald, maar nu maakt hij een raar geluid en geeft na een tijdje aan dat ie weer verstopt is. heeft u een oplossing?

    alvast bedankt, vr.gr. Saskia Verbakel 0626502372 Gesteld op 2-6-2014 om 14:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hay Saskia, geen antwoord maar wel hetzelfde probleem.
      hebben de oplossingen die jij kreeg geholpen?

      Gea uit Groningen
      Geantwoord op 25-5-2015 om 08:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • wil de afvoerpomp van de wasmachine ( siemens siwamat xls 1630 ) schoonmaken, maar krijg met geen mogelijkheid het pompdeksel losgedraaid, het eerste stukje wil nog wel draaien maar het laatste stukje krijg je niet los.....wie heeft er een oplossing??? Gesteld op 7-9-2013 om 14:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Wij hebben hetzelfde probleem. Deksel is een kwart slag te draaien en daarna geen beweging in te krijgen. Als u een oplossing heeft gevonden dan horen wijnen graag!

      Geantwoord op 29-10-2013 om 22:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ook wij hebben het probleem dat pompdeksel niet vergenoeg gedraaid kan worden en er dus niet uit kan. iemand hier al een oplossing voor?Geantwoord op 6-1-2014 om 20:24

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • misschien een slecht advies, maar ik had het zelfde probleem. Ik heb gewoon een tijdje open, dich,open,dicht en daarna meer kracht erop gezet.

      Ging denk ik niet goed open omdat er iets (een haarspeld) in de pomp zat die het opendraaien belemmerde. Nadat de pomp was schoongemaakt ging hij namelijk wel goed open en dicht.

      Geantwoord op 27-1-2014 om 22:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn wasmachine ruikt niet fris maar een beetje muf. We hebben het stilstaande water er al uit laten lopen en het zeepbakje gereinigd. In de rubber ring zit ook geen viezigheid. Wat kan ik verder doen? Gesteld op 18-6-2013 om 22:16

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

  • kinderslot ontgrendellen
    Gesteld op 25-7-2012 om 00:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De wasverzachter blijft in het wasmiddelen bakje zitten, ook nadat alles is omgespoeld en schoongemaakt. Gesteld op 10-7-2010 om 11:43

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • wasverzachter blijft in bakje zitten, er staat niets in de handleiding om alleen wasverzachter te activeren, hoe los ik dit op.Geantwoord op 7-1-2012 om 16:23

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Siemens Siwamat XLS1630 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info