• kennen jullie het volgende probleem?. ik kan iets 10x op nde zelfde manier in de oven doen en de elfde keer is het in de helft van de tijd volkomen verbrand. b.v. zelfde baquette.afbakken op 200 graden. moet ong kwartier. houd ik 10 minuten aan om te kijken. kom nu bij de oven en baquette is pikzwart , kei hard en de rook komt uit de oven na 9 min. gr. alie

    Gesteld op 28-10-2012 om 14:22 in forum Sharp R-969 Misbruik melden
    • Let erop dat je alleen hete lucht gebruikt! Dus geen combinatie van hete lucht + Grillampen of hete lucht + magntron staling. Onderaan op het scherm kunnen 3 tekens staan : Ventilator = hete lucht, Elementje = grill lampen en Kom met straling = magnetron.
      Hier moet dus alleen maar een ventilator staan.
      Toen hij bij mij ook eens zwart eruit kwam stond er een ventilator + Magnetron.
      Dus altijd hierop letten! Hoe dit kan gebeuren weet ik ook niet precies maar ik denk
      dat er iets met de bediening fout is gegaan. (andere combinatie van het drukken van de knoppen) Geantwoord op 26-1-2013 om 14:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb dat ook gehad, ik denk dat ik per ongeluk op "microwave" gedrukt heb met - na het voorverwarmen - instellen van de tijd. Geantwoord op 8-2-2013 om 20:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info