• Mijn wasmachine blijft 5e aangeven en stopt. filters zijn schoongemaakt en toch blijft deze tijdens programma plots stoppen en 5e aangeven ....help

    Gesteld op 20-1-2013 om 12:52 in forum Samsung WF 7604 Misbruik melden
    • Foutmelding 5E geeft aan dat je wasmachine het water in de wastrommel niet kan wegpompen omdat de afvoerslang of de pompmotor verstopt zit. Als deze foutmelding op je machine komt, neem dan eerst alle was uit de machine alvorens je verdergaat met de volgende stappen. Laat de natte kleren even uitlekken en wring daarna goed uit. Was de kleren opnieuw als het probleem opgelost is.



      De filter reinigen

      Deze eenvoudige stap is meestal de oplossing van het probleem. Open het klepje en reinig de binnenkant met een borstel. Wees er wel op voorbereid dat er flink wat water uit de filter kan stromen. Hou dus emmer en dweil bij de hand. Alles schoon? Test de machine door een spoelbeurt uit te voeren.



      <afbeelding>



      De afvoerslang controleren

      Loop de afvoerslang even na en kijk of hij nergens een grote knik maakt of geblokkeerd zit. Is dit overal in orde, koppel de slang dan los en laat deze leeglopen in een emmer. Spoel de slang eventueel grondig door met warm, schoon water. Door warm water te gebruiken, ontdooi je ook eventuele ijsvorming in de slang door koude omgevingstemperaturen.

      Loopt je wasmachine nog niet leeg na deze tips? Neem dan contact op me het Samsung Service

      Geantwoord op 25-2-2013 om 20:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info