• Please help me! Ik kreeg telkens als ik naar galerij ging de melding dat er onvoldoende geheugen was en ik eerst moest wissen. Maar ik kon ook niet meer in mijn galerij komen dus wissen kon niet. Toen dacht ik misschien helpt het als ik mijn telefoon uit en aan zet maar toen was mijn hele galerij leeg:( Hoe kan dit zomaar?! En zijn mijn foto's nog ergens terug te vinden? Ik hoop het! Alvast bedankt!

    Gesteld op 12-2-2014 om 16:46 in forum Samsung GT-i9070 Galaxy S Advance Misbruik melden
    • Hoi.
      Dat heb ik ook vaak (gehad)
      Bij mij werkte het als ik mijn mobiel een paar keer opnieuw opstartte.. Nouja soms wel zes keer...
      Misschien als je dingen in je downloads hebt staan,die je niet meer nodig hebt, kan je die ook verwijderen.
      Hopelijk helpt dit iets!!! Geantwoord op 12-2-2014 om 18:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Waarschijnlijk wordt je doorverwezen naar het wissen van je bestanden (dit heb ik in elk geval altijd). Maar zelf vindt ik dat niet niet handig en dan wis je opeens dingen onder het kopje muziek en dan is je foto verwijderd. Daarom heb ik op mijn mobiel dropbox, die app maakt altijd een back-up van al je bestanden, als je een keer opeens al je foto's kwijt bent staan ze daar alsnog op. Geantwoord op 29-4-2014 om 19:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info