• Mijn smartphone GT-S7500 start niet meer op. Alleen verschijnt regelmatig (knipperend) Samsung www.samsung.com en dan weer GT-7500 en als ik de startknop indruk kan hij ook nog trillen. Zo gaat dat achter elkaar door. In de handleiding heb ik problemen oplossen opgezocht, maar over mijn probleem niets gevonden.
    Geprobeerd heb ik: batterij er uit gehaald en er weer in gedaan. Toen was het geknipper er niet meer. Toen opgestart en het geknipper (samsung.. en GT-S7500) begon weer.
    Wat moet ik doen om m'n smartphone weer opgestart te krijgen??
    Bij voorbaat mijn dank.
    hakosterkuiper@hetnet.nl

    Gesteld op 15-7-2014 om 20:27 in forum Samsung GT-S7500 - Galaxy Ace Plus Misbruik melden
    • Tijdens garantietermijn terug naar winkel, deze stuurt het toestel onpaar bijv. Dynafix. Duurt een paar weken, maar is dan gratis. Wel weer alles opnieuw instellen, je bent alles kwijt. Pas na 3x repareren krijg je van Samsung je aankoopbedrag terug of een vervangend toestel. Weer vreemd voor een bekend probleem met dit type Geantwoord op 21-7-2014 om 19:15

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb het ook. Bij mij wil de batterij niet meer opladen, misschien is dat het probleem. Ik neem de gok en koop een nieuwe batterij relatief goedkoop via bol.com. Geantwoord op 24-7-2014 om 00:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ik zit met hetzelfde probleem. De batterij er meerde keren uitgehaald en weer geplaatst. Hij blijft trillen en het type telefoon komt steeds tevoorschijn, maar ik krijg hem niet meer aan de praat. Geantwoord op 24-7-2014 om 09:23

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb het ook gehad, ben naar een samsung servicepunt gegaan, daar maken ze gratis een update en het probleem is over. Alleen raadden ze me aan de koppeling met Google (picasa, google+) uit te zetten en niet te gebruiken, dus ook geen backup terug zetten en de geheugenkaart te formatteren Geantwoord op 29-7-2014 om 13:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Probleem heb ik nu voor de derde keer, weer opsturen dus. Servicepunt kan mij niet verder helpen; weer drie tot vier weken kwijt.... Geantwoord op 11-9-2014 om 17:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Gisteren heb ik dit voor de tweede keer gehad en ben voor de tweede keer naar een Servicepunt van Samsung gegaan. Via de website kan je het dichtstbijzijnde servicepunt vinden. De telefoon is gereset, eerste keer duurde het langer, maar nu was ik zo klaar. Wel inderdaad alle gegevens kwijt, was niet heel erg, foto's had ik op pc staan, whatsapp vroeg toen ik het opnieuw wilde installeren of ik de geschiedenis weer terug wilde hebben. Wel vervelend om alles opnieuw in te stellen en te installeren.
      Er werd gezegd dat het interne geheugen te vol staat. Raar dat ik niet van tevoren gewaarschuwd wordt, dat moet je zelf in de gaten houden was de boodschap. Ik hoop niet dat het weer voorkomt, maar uit eerdere berichten heb ik begrepen dat Samsung (pas, gezien de bekende problemen) na de derde keer overgaat tot andere acties. Geantwoord op 29-10-2014 om 04:06

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ook het opstart- en 'knipper'-probleem. Ik heb het op een andere manier opgelost dan in de reacties hierboven.
      Vooraf: Wat ik hier heel veel zie staan, is 'resetten in de winkel', maar is dat (altijd) wel nodig? (als daarmee wordt bedoeld opnieuw installeren en alles wissen?)

      Ik heb eerst meerdere keren de batterij losgehaald en weer teruggezet, maar dat hielp niet, tenminste...TOT ik die er minimaal een half uur uitliet. Ik weet niet zeker of dit (alleen) de oplossing was, dus even in het kort alle stappen die ik gedaan heb:

      * Batterij eruit, minimaal 30 minuten eruit gelaten (kwam op dat idee, omdat het soms ook advies is bij modems e.d. ; je maakt het werkgeheugen van een apparaat op die manier leeg)
      * SIM eruit en er weer in
      * SD kaart eruit gehaald (nog niet erin) *** <<< op dit idee kwam ik, omdat ik in de reacties hierboven las dat een volgelopen geheugen het probleem kon zijn (dank daarvoor). Die SD-kaart zit er al meer dan een jaar in, maar het toestel lijkt er door te vertragen.

      Hoop dat lezers er wat aan hebben. Geantwoord op 9-8-2016 om 11:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info