• inloggen email wil niet geeft aan dat het serverwachtwoord is gewijzigd

    Gesteld op 18-4-2014 om 19:25 in forum Samsung GT-S5360 Galaxy Young Misbruik melden
    • Ik heb al 2dagen een probleem dat er op mijn gsm serverswachtwoord is gewijzegt komt kan niet inloggen op mijn mail. Wat kan ik doen . ? Heb al een nieuw wachtwoord in gegeven maar dit blijft er op komen om de 2 min .en er zouden ook mails verstuurt worden met mijn telent adres naar andere mensen . Met mijn gegevens . Ik hoop dat u mij kan helpen .op de pc is dit ok maar met mijn samsung galaxy grand niet . Hoop dat u me kan helpen . Mvg inez . Geantwoord op 17-4-2015 om 21:52

      Waardeer dit antwoord (260) Misbruik melden
    • Hallo, ik kan niet in mijn Hotmail komen, hij geeft aan een dat het serverwachtwoord is verandert alleen geen Een wachtwoord pakt hij. Ik hoop dat u mij kunt helpen.

      Groetjes van Desiree Geantwoord op 25-10-2015 om 14:49

      Waardeer dit antwoord (212) Misbruik melden
    • Ik ben mijn server wachtwoord kwijt. Wie kan mij helpen. Wat moet ik doen, ik kan al een paar dagen mijn belangrijke email niet meer bekijken. Alstublieft help mijn. Gr Anneke Geantwoord op 12-7-2016 om 07:28

      Waardeer dit antwoord (139) Misbruik melden
    • Ik ben mijn server wachtwoord kwijt. Wie kan mij helpen. Wat moet ik doen, ik kan al een paar dagen mijn belangrijke email niet meer bekijken. Alstublieft help mijn. Gr Anneke. Het gaat om mijn tablet Samsung Galaxy tab A smaak T550. Ik hoor het graag. Geantwoord op 12-7-2016 om 07:37

      Waardeer dit antwoord (101) Misbruik melden
    • Ik had alleen een probleem met mails op mijn tablet. Maar niet op mijn computer en mijn GSM. Nu krijg ik op mijn GSM altijd het bericht : Serverwachtwoord is gewijzigd. Voer nieuw wachtwoord in. Ik weet niet meer welk wachtwoord : van Microsoft ? of wat ? Geantwoord op 28-10-2022 om 15:43

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info