• kan op dit toestel whatsapp geinstalleerd worden?

    Gesteld op 5-12-2013 om 09:26 in forum Samsung GT-S5230 Misbruik melden
    • Roaming betekend dat een simkaart verbonden is met een ander netwerk dan het netwerk waar de sim van is. Als je dus bijvoorbeeld een Vodafone abonnement hebt en je zit in Belgie op het netwerk van Base dan ben je aan het roamen. Daar worden in dat geval hogere kosten voor gerekend omdat je in het buitenland bent.

      Telfort heeft geen eigen netwerk in Nederland, daarom mag jij als Telfort klant gebruik maken van het netwerk van KPN. Jouw toestel zit dat als roaming, omdat je zoals hierboven uitgelegd niet gebruik maakt van het eigen netwerk van Telfort zelf (maar dat kan dus niet).
      Binnen Nederland zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

      Wel zal je dus 'roaming' in de datasettings van je toestel moeten inschakelen om gebruik te kunnen maken van mobiel internet.

      Let er wel op dat als je naar het buitenland gaat je het mobiele internet (pakketgegevens gebruiken) in je toestel uitzet, anders krijg je dus wel hoge kosten!

      Pruygje Geantwoord op 6-12-2013 om 20:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info