• Hoe verander ik de sms-toon

    Gesteld op 24-6-2013 om 20:09 in forum Samsung GT-S5230 Misbruik melden
    • Ga naar Menu. Dan ga je naar instellingen en dan ga je naar Telefoonprofielen. Dan druk je op de 2 pijltjes die achter Normaal staan. Dan staat er bovenaan Inkomende oproepen. Dan druk je op het pijltje dat daarnaast staat en dan klik je op Nieuwe berichten. Dan klik je op Berichttoon en dan kun je er 1 uitkiezen.

      Er is nog een andere optie. Je kunt ook op de laptop/computer een sms-toon downloaden. Dat doe ik altijd omdat ik die wat leuker vind ;))
      Ga naar YouTube. Zoek daar een sms-toon en kopieer de link. Open een nieuw tabblad en ga naar listentoyoutube.nl. Vervolgens plak je de link in de witte balk. Dan moet een paar keer klikken en je ringtone is gedownload. Als het goed is (ik weet niet of het bij jou erbij zat) heb je een kabeltje die je aan de ene kant in je Samsung Star en dan doe je de andere kant in je PC. Dan ga je naar Computer. Dan staat er links bovenaan van de pagina Computer als het goed is Downloads. Daar klik je op en zoek je de ringtone die je hebt gedownload. Vervolgens druk je op de rechtermuisknop en dan klik je op Kopieren naar, en dan komt als het goed is een link naar je mobiel. Dan is je ringtone op je mobiel gezet. Zorg er wel voor, dat je m op de telefoon zelf zet, en niet op je geheugenkaart. Hij gaat automatisch op de geheugenkaart, dus dan moet je het volgende doen: Ga naar je Mijn Bestanden. Dan staat als het goed is onderaan je muziek. Druk niet gelijk op je ringtone maar druk wel op Beheren dat helemaal onderaan staat. Dan staat er Verplaatsen en Kopiëren. Het maakt niet uit welke je kiest. Met verplaatsen verplaats je m alleen, maar met kopiëren kopieer je de ringtone. Zelf zou ik m verplaatsen. Dan kies je de ringtone en dan staat er Telefoon en Geheugenkaart. Dan kies je Telefoon. Zet m bij Geluiden neer. Ga dan naar Instellingen en druk op Telefoonprofielen. Druk op de 2 streepjes naast Normaal. Bovenaan staat tekst met een pijltje ernaast. Druk op het pijltje en dan op Nieuwe Berichten. Kies dan Berichttoon en dan staat er onderaan Geluiden. Daar staat dan je ringtone en druk daarop. Dan speelt hij 1x af en onderaan staat Voeg Toe. Druk op Opslaan en je hebt je ringtone.

      Ik weet dat de laatste manier erg lang lijkt, maar je bent binnen een paar minuten klaar.


      Geantwoord op 3-7-2013 om 19:55

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info