• Sinds de laatste update opent hij veel webpagina's niet meer, pagina niet gevonden verschijnt er dan. Dit is vooral als ie een nieuw tabblad wil bijvoorbeeld bij een link op een pagina. In de browser van de tab en op chrome. Ook verschijnen er geen foto's op nu.nl. ik las ook iets op internet over flashplayer die niet meer werkt maar kan toch niet zo zijn dat tablet na 1,5 jaar onbruikbaar wordt door dit soort dingen. Iemand een idee? Ik dacht alleen aan fabrieksinstellingen en dan updates niet accepteren maar ja.... ik hoor het graag, bedankt!!

    Gesteld op 13-1-2014 om 22:27 in forum Samsung GT-P5100 Galaxy Tab 2 Misbruik melden
    • De upgrade naar versie 4.2.2 gaat helaas ook gepaard met problemen maar heeft ook hertstelt wat de vorige upgrade naar 4.2.1 aan ellende heeft veroorzaakt.
      Wat de browser betreft ik heb na de eerste upgrade (voor 4.2.1) gebruik gemaakt van 3 browsers nml. internet-app. google chrome en firefox. Ik gebruik ze om en om omdat ik opgemerkt heb dat als ik via een link terugkeer naar internet ik vaak op de site tercht kom waar ik voor het laatst geweest ben. Vooral Google chrome heeft dit euvel. Naar de oorzaak heb ik niet gezocht omdat het te tijdrovend is. Als je alleen maar grijze vlakken ziet in plaats van afbeeldingen probeer dan eens te switchen mogelijk helpt dat.
      Wat betref flasplayer. Jellybean android 4.2.2. brengt geen flashplayer mee omdat Adobe al ongever 2 jaar terug opgehouden is met het ondersteunen van android. De player kan je wel downloaden via andere sites (gratis). Van de adobesite is het ook te doen maar dan moet je alle flashplayer versies aflopen totdat je de android versie vindt. Over het hoe en waarom de ene site flashplayer eist en de andere niet kan je terecht bij www.tabletsmagazine.nl categorie nieuw en tips.
      Veel succes.
      DBH
      Geantwoord op 15-1-2014 om 00:17

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bedankt voor je reactie. Ik was er gisterochtend helemaal klaar mee dus terug naar fabriekinstellingen en klaar, dacht ik. Alles werkte prima dus ik was blij. Ook vanaf facebook kon ik weer een gedeelde link openen, bijvoorbeeld naar youtube, het werkte. Dus gisteravond alle apps, virusscanner etc. er weer op gezet en wat denk je...... nu weer dezelfde problemen. Dus ben geneigd te denken dat er iets met een app meekomt wat mijn problemen veroorzaakt. Ik denk dat ik maar weer terug ga naar fabriek en selectief de apps ga doen en dan maar testen wanneer beginnen de problemen. Wat een gedoe :-( Geantwoord op 15-1-2014 om 08:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Het is verstandig om alleen apps te gebruiken die van google of samsung zijn dan wel van gerenommeerde sites. Dat is ook de aanbeveling van samsung. Hoor graag wat de preciese oorzaak van de problemen zijn. Leer er altijd wat bij. Succes verder.
      DBH Geantwoord op 15-1-2014 om 10:48

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bedankt voor het meedenken !

      Ik gebruik alleen apps uit playstore behalve dan de virusscanner van kaspersky, netjes gekocht overigens. Vanavond tablet weer op fabrieksinstellingen teruggezet en deze keer vrij snel begonnen met de virusscanner erop zetten dat had ik gisteren als laatste gedaan. Toen meteen weer problemen met openen van webpagina's. De linkjes van bijvoorbeeld Facebook getest en met virusscanner erop werkte het weer niet. Hij geeft dan dat pagina niet bestaat. Kaspersky virusscanner verwijderd van tablet en alles werkt weer netjes !!! Heel vreemd, ook geen idee wat ik anders zou moeten instellen maar die vraag leg ik bij Kaspersky.

      Wat me over de flashplayer is opgevallen is dat ik deze eerst nog wel op de tablet had staan. Ik deed wel altijd netjes de updates van samsung. Nu na de fabriekinstellingen zie ik de flashplayer helemaal niet staan dus wellicht dat daarmee DIE problemen zijn opgelost want waar ik eerst geen foto's meer zag op bijvoorbeeld de NU.nl app kan ik ze nu wel weer gewoon zien dus daar zijn die fabrieksinstellingen dan wel weer goed voor geweest. Nou ja, weer 2 avonden verprutst met elektronica ;-)

      Ik ga eens kijken of ik nog iets kan doen aan instellingen van de virusscanner zodat ik linkjes kan openen en ook de virusscanner kan blijven gebruiken. Anders ook zo zonde van de aanschaf. Geantwoord op 15-1-2014 om 23:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info