• Ondanks het downloaden van (zeer onoverzichtelijke en dwangmatig volle met allerlei andere functies die ik NIET wil en zowel mij als mijn computer onnodig belasten) KIES lukt het overzetten van fotobestanden op mijn computer ZEER BEPERKT. Deze Samsung toestel heb ik sinds januari 2014. Was dikke 2 dagen bezig met weggooien en verbergen van allerlei Apps. widgets en alle andere "troep" die mijn visueel belasten en storen in het gebruik van de functies die ikwel WENS TE GEBRUIKEN. Nu was ik dikke 2 uur bezig met installeren van KIES 9zeer slechte naam ondetr gebruikers overigens) die dan ales wil doen die ik NIET WIL (biblioteken aanmaken, sinchroniseren enz - allerlei data met smartphone verbindendie ik NIET WIL) maar gewoon foto's van het smartphone afhalen en DAAR WAAR IK DAT WIL op mijn computer storen lukt niet en bestaat niet eens als optie. . ER staan wel TWEE ICONS op mijn bureaublad die prominent ruimte innemen en is ca 200MB in beslag genomen voor een iets wat simpel hoort te zijn - kabeltje erin, foto's erover IRRITANT!!!! Graag een OPLOSSING en dan ZONDER EXTRA Programma's van SAMSUNG!!!

    Gesteld op 24-6-2014 om 04:26 in forum Samsung GT-I9505 Galaxy S4 Misbruik melden
    • ik vraag me af 'of je niet beter een simpele l
      Tel had kunnen kopen,alles wat je niet wil hebben zit op de tel.te veel van alles. Te veel dit en te veel ruimte op de pc. Ik heb. Hem zelf ook pas en ben geen jonkie meer, maar het gaat allemaal prima'kies werkt prima. Dit wil je allemaal niet lezen'maar dit is wel erg negatief Geantwoord op 24-6-2014 om 08:33

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik snap je frustratie, loop ook al uren met een kabeltje te klooien. In het verleden lukte dit supermakkelijk. Nu geeft de pc aan dat er geen foto's aanwezig zijn. Het enige dat ie kopieert zijn mijn pins en de fotos van mijn what's app contacten. Dingen waar ik niet op sta te wachten, wil ook gewoon mijn foto's en mijn video's uit mijn gallery omzetten. Als je inmiddels het antwoord hebt.... graag Geantwoord op 12-7-2014 om 16:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info