• de mijne blijft downloaden, Vrouw voor nederlands (stemgegevens voor tekst naar spraak
    dit blijft aan de gang,krijg het niet gestopt,ook niet met resetten,wat nu ?

    Gesteld op 26-7-2014 om 13:39 in forum Samsung GT-I9300 Galaxy SIII Galaxy S3 Misbruik melden
    • Lang drukken op de download dan krijg je app info te zien druk vervolgens daarop daarna zie je "uitzetten" staan klik daar op en dan daar onder zie je gegevens wissen staan klik dan daar weer op en daarna weer op "aanzetten" drukken!!
      Dan ben je er van af! Alstuu :* Geantwoord op 10-8-2015 om 20:03

      Waardeer dit antwoord (50) Misbruik melden
    • ik heb er ook last van gehad, gewoon super irritant, er is ook gewoon geen reden om te downloaden. Ik ben ook wel benieuwd wat het nu eigenlijk was? Geantwoord op 10-6-2016 om 12:20

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Het is een soort update dat je
      Kunt praten op je mobiel met
      Een digitale vrouw die dingen kan doe n als je zegt ga bellen dan belt jij naar ieman
      Geantwoord op 12-6-2016 om 07:33

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Nee ik weet al wat het is een
      Google update
      Bij google kun je op microfon klikken iets zeggen en hij zoekt het op
      Maar nu kan dat ook in het nederlands met een vrouwen stem alleen kan dat op een Android 4.0 die heb ik niet dus is hij hem aan het downloaden maar wordt nooit geïnstalleerd Geantwoord op 12-6-2016 om 07:38

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik had dit probleem gisteren met diezelfde download ( Vrouw voor Nederlands (stemgegevens voor tekst naar spraak), alhoewel ik die als taal nooit bij de 'Tekst naar spraak' heb gezien. Blijkbaar hebben die taalgegevens nooit een volledige download bereikt.

      Samsung Galaxy S3 Neo overigens, met KitKat (Android 4.4.2)

      Ik kreeg ook dat icoontje niet stil, zelfs niet na het uitschakelen van Wi-Fi, of het wissen van de cache partitie, en de phone een uur uitschakelen.
      Na het uitschakelen van Wi-Fi en het uitschakelen van de downloadmanager en het wissen van zijn cache / buffer (druk twee seconden op de download in het meldingsvenster, en kies 'app info', daar kan je dat doen) en vervolgens weer inschakelen, bleef het icoontje wel stil.... maar telkens wanneer ik een bepaalde app startte, was het icoontje er na 1 seconde weer, met precies diezelfde download (Tekst naar spraak gegevens bla bla). Het ging hier vreemd genoeg om de camera-app 'A Better Camera' ('ABC'), welke overigens veel vaker problemen bij mijn phone geeft.

      Dus de download van een tekst naar spraak bestand startte zodra ik een camera startte.... Ik heb andere apps gestart (ook een andere camera) en dat triggerde GEEN download.

      Ik heb uiteindelijk de cache / buffer van de app 'A Better Camera' gewist, en daarvoor ook (in hetzelfde app-info venster van A Better Camera') de knop 'Standaard instellingen wissen' gedrukt, en vanaf dat moment was het probleem opgelost. Geantwoord op 12-9-2017 om 00:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het antwoord hier direct boven is van mij, maar het klopt niet; het downloaden van dat 'Tekst-naar-spraak' bestand startte WEER twee dagen later toen de Google Play Store alle apps ging updaten, en ik er achter kwam dat de downloadmanager UIT stond. Zodra ik hem aan schakelde was het weer mis.
      (Het rare is wel dat via de info van het meldingsvenster (lang drukken op de download) er toch echt stond dat de downloadmanager AAN stond)

      Het lijkt er nu op dat het wissen van de gegevens en de cache van de downloadmanager (te vinden onder 'Instellingen - Algemeen - Applicatiebeheer - Alle apps') geholpen heeft.
      Eerder had ik alleen de cache van de app gewist, ik was namelijk onder de verkeerde indruk dat het wissen van de gegevens de app zou verwijderen. Geantwoord op 14-9-2017 om 13:15

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb onder actieve apps Google gboard gevonden, zet hier bij instellingen Google spraakgestuurd typen uit. Gelijk melding weg. Geantwoord op 14-1-2018 om 15:17

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info