• Hoe lang duurt het de 1 ste keer voordat ik de telefoon aan kan zetten?
    Moet er ook een lampje branden wanneer ik de telefoon oplaad?

    Gesteld op 20-12-2012 om 19:56 in forum Samsung GT-E1150 Misbruik melden
    • Uw samsung uitschakelen en ge steekt uw oplader er komt gsm opladen als test duwt ge af en toe op on en op scherm komt opladen , ja dan een tijd later duw op on en er zal volgen gsm is opgeladen verwijder uw oplader en terug inschakelen met uw pincode , maar het klepje met het deurtje voor stekker is veel simpelder bij een nokia ze zegden weldra in elke gsm dezelfde oplader ( stekker ) welke zal het worden ? Geantwoord op 1-1-2013 om 23:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Sommige merken ja die geven u een lampje of batterij laat op en ook vermelding batterij bijna leeg wel steek dan oplader in gsm en rechts begint er een latje op en af te lopen tot het gans boven staat en sms opgeladen maar beste hoeveel merken zijn er niet ? ze hebben allemaal hetzelde systeem niet uw gebruiksaanwijzing eens lezen en koop een nieuwe in een winkel afgedankte rommel ( niet kopen ) ze hebben gewoonlijk geen gebruiksaanwijzing ( SJOEMELAARS ) ze zeggen soms hij is maar 2 jaar oud beste , een vriend van mij kent de code die ge moet intikken en hij kan direct zeggen 5 jaar oud zeker . mijn kleine samsung die zegt voor ge moet opladen gsm afzetten en begin maar af en toe drikt ge op OK en ge ziet batterij laad op 1 uur later druk OK en op scherm batterij opgeladen verwijder de oplader en ja terug opstarten dan . Geantwoord op 9-2-2013 om 19:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info