• Hallo we hebben per ongeluk een kapotte accu geplaatst die volgens de lader vol zou zijn.. Maar accu en display doen niks, dus accu krijgen we er niet meer af.. Iemand een oplossing??

    Gesteld op 9-3-2022 om 18:57 in forum Rih Omega Misbruik melden
    • ik heb een rih omega 2, daarbij kun je met een inbus een boutje (dit is een kort boutje) uit het plastic kapje draaien (je moet dan achter je zadel pen zijn, het boutje zit in het midden van het plastic kapje).Wanneer je deze er uit hebt gedraaid met je met een inbus (1 maatje groter) door het gaat waar je het 1e boutje uit hebt gedraaid. op een gegeven moment voel je dan dat je in een 2e boutje zit. draai dit boutje los en wiebel tegelijk aan de accu. met ongeveer 2 slagen komt dan de accu los.
      Let bij het weer vastdraaien goed op dat het haakje naar rechts wijst (van achter de fiets). Geantwoord op 10-3-2022 om 22:54

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info