• mijn remeha isense thermostaat geeft storingscode sp aan, wat is er aan de hand?

    Gesteld op 23-3-2016 om 08:11 in forum Remeha Thermostaat Misbruik melden
    • Beste,
      Wanneer je iSense thermostaat 'no sp' aangeeft, betekent dat dat er geen SmartPower aanwezig is. Dit heeft te maken met de communicatie tussen de thermostaat en jouw cv-ketel. Wij adviseren je om de bedrading en de aansluitingen (in de cv-ketel en in de thermostaat) te controleren.
      Met vriendelijke groet,
      Remeha B.V.
      Team Customer Care Geantwoord op 23-3-2016 om 08:35

      Waardeer dit antwoord (134) Misbruik melden
    • Ook bij ons staat sinds enkele uren een "no SP" code. Vanmorgen konden wij nog normaal warm water tappen tbv douche en afwas en stond er een temperatuur in het display vermeld. Sinds vanmorgen is er niks aan de bekabeling veranderd, dus ik vermoed ergens een storing. Waar kan ik beginnen met zoeken? Geantwoord op 4-7-2018 om 14:13

      Waardeer dit antwoord (164) Misbruik melden
    • ook ik heb deze error. Nu meerdere keren gezien. De eerste keer toen de waterdrukmeter plots op 0 stond en we "in paniek" de ketel wilde bijvullen. Bleek een defecte drukmeter te zijn. Maar ook nu na vervanging van die drukmeter, opnieuw de error... ik vind dit bij een recente ketel niet kunnen... Overigens reageert de drukknop wel en als we er op drukken, geeft de meter wel de actuele waardes aan... Geantwoord op 21-9-2018 om 18:48

      Waardeer dit antwoord (34) Misbruik melden
    • Sinds 24 oktober nieuwe ketel, nu uitgevallen met SP op de thermostaat om negen uur energiewacht gebeld, eerst stekker eruit en weer opnieuw aan geen resultaat en omdat het zondag is geen tijdsindicatie moet je maar tot 18.00 uur afwachten. Uitgelegd dat ik een spierziekte heb maar:
      "u bent niet de enige mevrouw"...? Geantwoord op 1-12-2019 om 11:02

      Waardeer dit antwoord (40) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info