• Wij hebben in oktober een Remaha Calenta CW6 laten plaatsen. Deze is met een losse boiler. Wij hebben de cv geprogrammeerd 7:30 - 20:00 ma t/m zo. Het lijkt of de sanitaire warm water avonds en snachts op een spaarstand gaat. (Icoontje van een kraan met een kruis er door heen.) Op zich prima! Nu gaan wij smorgen rond 7.00 douchen, en na 5 min wordt water koud. De boiler is dan leeg en vult zich blijkbaar niet automatisch aan. Ik moet dan met de thermostaat de kachel aanzetten en vervolgens begint de cv te branden en vult de boiler zich weer, en heb ik weer warm water. Maar om dit iedere ochtend te doen lijkt mij niet de bedoeling. Weet iemand wat dit kan zijn? Of moet ik de monteur laten komen? Vriendelijke groet, Fam. Huijg

    Gesteld op 11-1-2014 om 11:24 in forum Remeha Avanta Misbruik melden
    • Oplossing gevonden: als je de isense termostaat in programmeer en je stelt de nacht temperatuur in op 15 graden gaat automatisch de sanitaire warm water voorziening uit. Warmwater tab is uit. (Kraantje met kruis er door wordt getoond op de display. Zorg ervoor dat je de temperatuur op 15,5 graden zet zolang je warmtab water wilt gebruiken. Zet hem bijvoorbeeld uit (=15 graden ) van 2300 tot 600, meestal slaap je dan zeker.

      Groet Fam. Huijg Geantwoord op 12-1-2014 om 22:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info