• als ik internetradio wil gebruiken krijg ik maar een fractie van de zenders, reciever is met een netwerkkabel aangesloten, wat doe ik verkeerd ?

    Gesteld op 25-4-2021 om 11:36 in forum Pioneer VSX-921-K Misbruik melden
    • ik heb dit toestel nog maar enkele maanden, gebruikt gekocht, het was even zoeken hoe het toestel werkte wat internet radio betrefd, maar het werkte volgens mij wel goed en opeens niet meer, maar beperkt aantal zenders en niet degene die ik wilde.
      Wat is wel een 2 tal keer gehad heb is dat radio 2 ( belgie ) opstond en opeens een andere zender opkwam die helemaal niet weg te halen was, heb hem toen uitgezet en volgende was het weer in orde.

      eb dan een reset gedaan en toen kreeg ik beperkte zenders

      alvast bedankt
      mvg Fred Geantwoord op 26-4-2021 om 12:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Goh... vreemde is dat ik net hetzelfde heb gehad, maar nooit heb kunnen achterhalen wat juist het probleem is/was. Ik ging er steeds van uit dat het de instellingen waren en ik iets mis deed...
      Echter... zo lang je radio via kabel kon luisteren vond ik dit geen issue. Maar gezien dat enkele maanden geleden gestopt werd, werd dit dus ook een punt om over te denken.
      Heb onlangs besloten om ook te kunnen streamen en hiervoor een nieuw toestel gekocht en mijn Pioneer na 12-tal jaar trouwe dienst aan de kant te zetten ; beetje met spijt in het hart, maar bon... choices...
      Maar om terug te komen op uw vraag ; ik ben er nog steeds van overtuigd dat het via de instellingen moet. De menu-sturing is helemaal niet duidelijk wat internetradio (H.M.G. dus) betreft. Mijns inziens heb je een goede monitor nodig waarop je de kanalen en/of keuzes kan zien, want via het LCD schermpje is het absoluut onduidelijk en ga je (we) daar de mist in.
      Ik zal bij gelegenheid nog eens proberen of ik er toch iets uit krijg en dan post ik het zeker.
      Alvast veel succes ondertussen! Geantwoord op 27-4-2021 om 08:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info