• de afstandsbediening reageert niet meer, batterijen vervangen maar maakt niets uit.
    wat kan ik nog meer doen

    Gesteld op 21-9-2014 om 15:15 in forum Philips 40PFL7007 Misbruik melden
    • Mogelijke oplossing: We hadden het zelfde probleem. Na wat af geklungeld te hebben besloot ik de stekker uit het stopcontact te halen zonder hem uit te zetten. Na een half minuutje stopte ik de stekker er weer in. Ik zette de TV weer aan daarna hield ik de afstandsbediening bij het Philips logo midden onder het beeldscherm. Ik drukte de blauwe en rode knop (tegelijk) op de afstandsbediening. Kreeg gelijk weer contact met de TV alleen verscheen een error melding in beeld maar dat kon ik afsluiten en daarna deed hij het weer als van ouds. Flesje wijn opengetrokken om dit heugelijk feit te vieren. Geantwoord op 21-10-2014 om 21:44

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Heb het zelfde probleem gehad! Ineens deed hij het niet meer.
      Batterijen vervangen.(philips) Deze deed het nog niet! Toen de tv stekker eruit getrokken een halve min. En vervolgens de blauwe/rode knop bij het Philips logo ingedrukt gehouden!
      Ook dit deed het niet. Toen las ik dat evt de philps batterijen de oorzaak zouden zijn!
      Check. vervangen door de zelfde batterijen waardoor de afstandsbediening het niet meer deed. De blauwe/rode knop wederom bij het logo gehouden! en gelijk verbinding.
      Dus eerst dit proberen werkt echt! Geantwoord op 6-1-2015 om 22:03

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info