Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 74 Naar de handleiding
Nederlands Gebruiksaanwijzing 81 Naar de handleiding
Nederlands Snelstart handleiding 22 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 81 Naar de handleiding
Deutsch Snelstart handleiding 22 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 71 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 81 Naar de handleiding
English Snelstart handleiding 22 Naar de handleiding
Français Gebruiksaanwijzing 82 Naar de handleiding
Français Gebruiksaanwijzing 81 Naar de handleiding
Français Snelstart handleiding 22 Naar de handleiding
475913

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Philips-40PFL5507H

Zoeken resetten

  • Wie kan me helpen? Ik heb een philips 40 PFL en wens internet te gebruiken via deze tv. Hoe sluit ik e.e.a. aan? We hebben een draadloos wifi verbinding in huis. Gesteld op 3-5-2014 om 15:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ga eens kijken of je de gebruikershandlijding kan vinden en downloaden op www.philips.com/welkom en kijk dan even op pagina 58/59 daar staat het een en ander op voor internet, suc6. Geantwoord op 3-5-2014 om 19:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb recent een CI+module van Telenet gekocht. Wanneer de door Telenet opgegeven netwerkfrequentie moet worden ingegeven, geeft het toestel aan dat dit een onjuiste netwerkfrequentie is. Bij Telenet verwijzen ze me door naar de fabrikant met de opmerking dat er mogelijks een sofware update nodig is. Ik heb al geprobeerd om een andere frequentie in te geven die wel door het toestel wordt aanvaard, maar de digitale kanalen komen na insteken van de CI+ module toch nog gecodeerd door.

    Gesteld op 4-4-2014 om 14:13

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo

      Hebben ze gezegd wat je moet resetten: de TV of de CI+ module van Telenet? Ik heb namelijk een vergelijkbaar probleem.
      Maar er lijkt nog meer aan de hand te zijn bij mij.

      Als ik het met de module + kaart meegeleverde stappenplan volg voor de installatie van de kaart, dan stopt het bij mij na stap 2: stap 3 lukt niet. Maw ik kan geen zenders programmeren zonder dat het kaartje in de tv zit.

      Daaropvolgend heb ik 2 oplossingen uitgeprobeerd; die roepen echter allebei extra vragen op:

      --Oplossing 1 - Voor deze oplossing heb ik het stappenplan lichtjes aangepast door de kaart al vanaf stap 3 in de tv in te voeren, maw nog voor ik de zenders geprogrammeerd heb. In die zin neem ik dus aan dat het probleem door de module + kaart veroorzaakt wordt.
      Dat geeft als resultaat dat ik de eigenschappen van het kaartje kan zien via het menu Common Interface van de tv. Bij het opstarten van de tv probeert die automatisch een koppeling met de CI+ module tot stand te brengen, maar dat mislukt. Wanneer ik het Common Interface menu van de tv open, dan zie ik dat de kaart niet geactiveerd werd. Wanneer ik dan probeer mijn netwerk (22) in te voeren, dan krijg ik steeds weer 1 van de volgende 2 meldingen (ze wisselen elkaar af): 'De koppeling is mislukt - foutcode 17' en 'verkeerd netwerknummer, voer netwerknummer opnieuw in'
      Vandaar mijn vragen nav deze oplossing:
      1)Welke stappen moet ik bij mij tv met module volgen om de netwerkcode correct in te voeren?
      2)Welke stappen moet ik volgen om de module met kaart geactiveerd te krijgen?
      3)In welke mate zou deze aanpak effect kunnen hebben?

      --Oplossing 2 - Voor deze oplossing ben ik het stappenplan wel blijven volgen. In die zin neem ik aan dat het probleem niet door de module met kaartje, maar door de bekabeling of de tv zelf veroorzaakt wordt. Eerst en vooral heb ik hiervoor contact opgenomen met de klantendienst en daar kon men mij bevestigen dat alle binnenkomende signaal in orde zijn, tot net na de versterker. Nog konden ze mij bevestigen dat ik volledige toegang heb tot het kabelsignaal.
      Het probleem zou echter tussen de versterker van Telenet en mijn wandcontactdoos moeten zitten, want de kabel tussen de wandcontactdoos en de tv werkt perfect (dat heb ik op een andere tv kunnen testen). Dat de bekabeling in huis defect zou zijn - het gaat nota bene over een enkele kabel - lijkt mij eerder onaannemelijk aangezien ik vlak voor installatie nog via de digicorder digitale tv kon ontvangen. De kabel is trouwens pas twee jaar geleden vernieuwd. Ook de wandcontactdoos is heel recent vernieuwd.
      Dat de aansluiting achteraan de tv defect zou zijn, lijkt mij om dezelfde reden evenzeer onaannemelijk.
      Om echter volledig uit te sluiten dat het probleem aan de tv ligt, zou ik die nog op een andere locatie kunnen testen, waar tv met een kaartje wel werkt. Dat ben ik ook van plan.

      Als je nog hints, tips of oplossingen mocht hebben, dan hoor ik het graag. En wie weet komen we er samen wel uit of pikt iemand anders deze draad op die wel al met succes kijkt.

      Vriendelijke groeten Geantwoord op 10-5-2014 om 00:26

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • ik krijg op m,n nieuwe tv ,die automatisch is ingesteld, oprtl 5 een duitse zender ard hoe krijg ik die weg Gesteld op 22-6-2013 om 10:48

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hoe kijk ik analoog? waar moet ik hem opzetten? help graag!
    Gesteld op 22-5-2013 om 20:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • welke 3d brillen kan je voor deze tv kopen groetjes Gesteld op 15-9-2012 om 18:44

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • ja zijn goed maar bij het verwisselen van batterijtjes werkt hij niet wie weet wat te doen alle cr 2032 uitgeprobeerdGeantwoord op 15-12-2014 om 19:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hoe zet ik mijn tv aan of uit Gesteld op 5-6-2012 om 22:40

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Philips 40PFL5507H handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info